Ajutor. Întrebări și răspunsuri

Întrebare: Cum functioneaza? (pentru turisti si proprietari)
Răspuns: CentruTuristic.ro conecteaza turistii cu proprietarii de unitati turistice. Acest site este folosit in mod gratuit de catre turisti. Proprietarii unitatilor turistice publicate si afisate pe CentruTuristic sunt direct raspunzatori pentru informatiile afisate, precum: descrierea unitatii, fotografii, preturi si disponibilitate. Cand un turist contacteaza o unitate turistica o face sub aspectul cunoasterii acestui aspect contactand proprietarul direct telefonic sau prin email

Întrebare: Cum stiu daca oferta prezentata de o unitate turistica pe site corespunde cu realitatea? (pentru turisti)
Răspuns: Colectivul site-ului CentruTuristic.ro se angajeaza sa furnizeze turistilor metode de rezervare cat mai sigure. In acest sens folosim un sistem de verificare al clasificarii unitatilor. Investigam orice plangere primita de la clienti si eliminam anunturile care nu respecta termenii si conditiile precizate. Deasemeni recomandam sa verificati opiniile postate de turisti care reflecta experiente reale. Toate opiniile sunt verificate. Pentru a solutiona eventuale neintelegeri puteti sesiza ANPC.

Întrebare: De ce unitatea mea de cazare este afisata printre ultimele? (pentru proprietari)
Răspuns: Regula de afisare a unitatilor in pagina se face implicit dupa relevanta. Relevanta fiecarei unitati este data de punctajul unitatii. Suma punctajului este alcatuita din introducerea preturilor pe perioade cat mai lungi, numarul fotografiilor, certificatul de clasificare, descrierea unitatii, localizare unitatii pe harta, distantele diferitelor obiective fata de unitate si prezentarea camerelor. Unitatile cu pret neafisat sunt afisate de regula spre sfarsitul listei. Un punctaj cat mai mare va situa unitatea la inceputul listei, acestea au si cele mai multe vizite de catre turisti.

Întrebare: În zona mea sunt obiective turistice care nu apar pe site, se pot afisa? (pentru proprietari)
Răspuns: Fiecare localitatea are o pagina dedicata cu atractiile turistice specifice. Facem eforturi sa actualizam permanent aceste liste de atractii si obiective turistice. Fiecare proprietar are posibilitatea de a propune o noua atractie care nu se regaseste pe site. Lista atractiilor turistice din zona se poate consulta din contul proprietarului.

Întrebare: Care sunt costurile de afisare si promovare a unitatilor turistice? (pentru proprietari)
Răspuns: Dupa completarea formularului de inscriere veti primi pe email detaliile colaborarii si conditiile afisarii pe website-ul www.centruturistic.ro a unitatii turistice pe care o reprezentati. Ne rezervam dreptul de a refuza o unitate turistica daca nu corespunde criteriilor si politicii noastre de afisare.

Întrebare: Nu pot sa-mi accesez contul, ce pot sa fac? (pentru proprietari)
Răspuns: Pentru accesarea contului de administrare folositi pagina Autentificare. In cazul in care nu va amintiti parola, apasati pe Recuperare parola, apoi urmati pasii indicati pe ecran. Dupa autentificare in contul dvs. puteti accesa meniul Contul meu si sa schimbati parola.
Important! Din contul dvs. aveti posibilitatea de a suspenda unitatea, astfel nu va mai fi afisata pe www.CentruTuristic.ro Daca doriti sa anulati suspendarea unitatii trebuie sa va logati in cont si sa accesati meniul Contul meu, iar de aici sa deblocati unitatea. Pentru probleme de login va rugam sa scrieti un email la suport@centruturistic.ro