Despre Baile Felix

Statiune balneoclimaterica permanenta, situata in nord-vestul tarii, intr-o regiune de dealuri si coline acoperite cu paduri de stejar si fag. Are un climat de coline, cu veri calduroase si ierni blande. Temperatura medie anuala 10,5 °C. Precipitatii mai frecvente la sfarsitul primaverii. Este ferita de curenti puternici. Nebulozitatea redusa. Altitudine 140 m. Factori naturali de cura: izvoare de ape minerale termale, oligometalice, bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice, usor radioactive; namol sapropelic fosil; climat de crutare.

Indicatii terapeutice: afectiuni ale aparatului locomotor (reumatismale inflamatorii, degenerative, abarticulare, posttraumatice, neurologice, periferice si centrale), afectiuni ginecologice.

Instalatii si proceduri de tratament (baze noi de tratament): instalatii pentru bai calde cu namol; instalatii pentru fizioterapie (electro si hidroterapie); piscine in aer liber cu apa termala pentru aero-helioterapie; instalatii pentru inhalatii se aerosoli; sala de cultura fizica madicala, masaje.

Cazare Baile Felix - vedeti lista completa cu pensiuni si hoteluri din Baile Felix