Parc Aventura Brasov

Un mod placut de petrecere a timpului liber si totodata o posibilitate de a face ceva sport dar si o cura de relaxare activa este Parcul de Aventura Brasov sau Aventura Park Brasov.

Acesta pune la dispozitia iubitorilor de adrenalina si miscare in aer liber paisprezece trasee pentru a fi parcurse de fiecare membru al familiei, pentru ca acestea sunt categorizate pe nivele de dificultate, de la incepator pana la expert. Si pentru ca siguranta este pe primul loc fiecare participat la aventura din aer liber va fi dotat cu echipament de securitate cu doua carabiniere ce vor fi utilizate in mod obligatoriu pe toata durata aventurii.

Pentru a fi cat mai atractiv, fiecare traseu are cate o culoare specifica ce reprezinta totodata si nivelul de dificultate.

Traseele mov sunt destinate copiilor cu varsta mai mica de 8 ani, avand un sistem de siguranta care nu necesita manipularea carabinierei. Parc Aventura pune la dispozitia copiilor 4 astfel de trasee.

Cele doua trasee galbene sunt destinate copiilor cu varsta mai mare de 8 ani si celor care vin pentru prima oara in parcul de aventura pentru a se obisnui sau pentru cei care nu au suficient curaj. Inaltimea maxima a traseelor galbene este de 3 metri.

Traseele vezi sunt si ele destinate incepatorilor, diferenta constand in diversitatea jocurilor propuse si totodata de inaltimea maxima care ajunge la 6 metri. Numarul traseelor verzi este de 3.

Traseele cele mai cautate si apreciate de catre aventurieri sunt cele ce au culoarea albastra. Dificultatea acestora este medie adica nu sunt foarte greu de parcurs dar nici extrem de usoare ca cele mov, galbene sau verzi. Parc Aventura ofera doua astfel de trasee.

Doritorii de senzatii maxime si adrenalina continua au posibilitatea de a alege intre cele 2 trasee rosii sau cel negru, avand o inaltime maxima de 20 m in cadrul traseului negru. Indemanare, curaj, tehnica, forta si energie sunt elementele necesare parcurgerii acestor trasee.

Iubitorii de tiroliana au posibilitatea de a se da si pe acest element, avand o lungime de 111 m la o inaltime de 3 metri. Elementul fabulos este ca tiroliana traverseaza un lac, fapt ce-l face mult mai palpitant.

Adeptii bungee-jumping -ului au oportunitatea de a face si acest lucru in cadrul Parc Aventura din Brasov, sarind de la o inaltime de 16 m.

Toti cei care doresc sa-si testeze limitele si sa le depaseasca, Parc Aventura din Brasov este locul potrivit.

Telefon: 0755 08 55 55,  0268 33 78 17
Parc Aventura Brasov este deschis zilnic, de luni pana duminica inclusiv, de la ora 10.00 pana la 20.00

Lista de preturi per persoana incepand cu data de  12.09.2014:

Adulti: 40.00 lei, cu scoala 37.00 lei, extra ora 17.00 lei
Elevi, studenti: 35.00 lei, cu scoala 32.00, extra ora 13.00
Copii de la 8 la 11 ani: 30.00 lei, cu scoala 26.00 lei, extra ora 13.00 lei
Copii de la 4 la 7 ani: 30 lei lei, cu scoala 25.00 lei, extra ora 10.00 lei
Grupuri de adulti / team buiding (incepand cu 10 pers.): 35.00 lei, extra ora 15.00 lei

Preturile sunt pentru 3 ore de aventura in cadrul parcului Aventura Parc Brasov.


Inapoi la obiective si atractii turistice Brasov.
Adauga obiectiv sau atractie turistica in Brasov.
Cazare Brasov - vedeti lista completa cu pensiuni si hoteluri din Brasov.comments powered by Disqus