Strandul Sun Cluj Napoca

Strandul Sun din Cluj Napoca este localizat intre cartierele Manastur si Grigorescu din Cluj Napoca, pe strada 1 Decembrie 1918 si este administrat de Regia Autonoma a Domeniului Public. Strandul municipal Sun face parte din Complexul Sportiv Sun si dispune de 3 bazine exterioare care sunt impartite pe categorii de varsta si anume bazinul de dimensiuni foarte mici este destinat copiilor, iar bazinul intermediar si cel de dimensiuni mari sunt destinate adolescentilor si adultilor.

Strandul Sun este deschis publicului pe perioada anotimpului de vara, intre orele 9:00 si 19:00. Publicul are acces la vestiare, dusuri, un teren de volei si un teren sintetic de fotbal, dar si la spatii de depozitare.

Apa din bazinele strandului Sun are o temperatura care variaza intre 24 si 29 de grade Celsius, iar personalul strandului pune la dispozitia clientilor sezlonguri, un restaurant si un bar. Strandul este primitor, dispune de spatii verzi si de topogane care pot fi accesate de catre public in scop de divertisment. De asemenea, strandul este dotat cu o zona pentru copii, iar protectia impotriva soarelui este asigurata de zonele cu umbrele special concepute din papura.

Strandul Sun are in dotare si un magazin de unde clientii pot achizitiona produse de baie, costume, umbrele sau jucarii. Apa din interiorul bazinelor este tratata chimic, iar actiunile de dezinfectie au loc in fiecare an inainte de deschiderea oficiala a sezonului, pentru protejarea publicului.

Data deschiderii strandului Sun nu este fixa, ci depinde de prognozele meteo din perioada verii. Acesta este unul dintre cele mai populate stranduri din Cluj Napoca si este cunoscut pentru tarifele mici pe care le practica.


Inapoi la obiective si atractii turistice Cluj Napoca.
Adauga obiectiv sau atractie turistica in Cluj Napoca.
Cazare Cluj Napoca - vedeti lista completa cu pensiuni si hoteluri din Cluj Napoca.comments powered by Disqus