Cine suntem?

http://www.centruturistic.ro/image/logo_ct.png Site-ul isi propune sa prezinta atractiile Romaniei, fotografii si posibilitati de cazare sub egida unui slogan: Romania de cinci stele. Dorinta noastra este de a mentine acest lucru si pe viitor. Daca si tu crezi ca Romania este o locatie de cinci stele si vrei sa faci parte din echipa CentruTuristic.ro, scrie-ne!

Site-ul www.CentruTuristic.ro ofera avantaje turistilor prin afisarea unor functii de selectie si rafinare rapida a rezultatelor pe baza preferintelor. Prin site-ul nostru turistii pot vizualiza principalele atractii din Romania cu fotografii, program de vizitare, pretul biletelor, etc. apoi pentru odihna pot contacta telefonic sau prin mesaj proprietarii de pensiuni sau case de vacanta pentru a face solicitari de rezervare. Pentru proprietarii unitatilor de cazare, facem mai usor afisarea ofertelor, perioadelor tarifare, fotografiilor si opiniilor plasate de turisti reali.

Scopul nostru este a clarifica si usura cautarile turistilor prin afisarea informatiilor strict utile. In perioada sarbatorilor importante (Craciun, Paste si Revelion) sistemul nostru accentueaza aceste oferte, fiind cunoscut apetitul turistilor de a petrece sarbatorile in locuri minunate din Romania. Site-ul contine o multitudine de unitati turistice de diferite categorii/clasificari structrate pe judete, zone turistice populare din Romania si localitati, impreuna cu principalele atractii ce pot fi vizitate in apropiere.


Ce ofera CentruTuristic fata de alte site-uri similare?

Site-ul este gratuit pentru toti turistii si vizitatorii.
Pentru proprietarii unitatilor de cazare oferim un canal eficient de marketing si publicitate pe internet precum si instrumente de rezervare si administrare facila unitatilor turistice. CentruTuristic.ro nu foloseste algoritmi pentru a promova preferential unitati de cazare, ordinea afisarii este realizata strict pe criteriile de relevanta (preturi, oferte, etc) indiferent de IP-ul sau numarul de accesari. Pentru turisti oferim o varietate sporita de la pensiuni, vile si cabane pana la hoteluri de cinci stele. Exista posibilitati de cazare pentru fiecare: de la bugetul limitat pana la cel de lux, de la oras la mediul rural, de la munte pana la litoral.


CentruTuristic.ro Sfantu Gheorghe Delta DunariiSf─ântu Gheorghe ( jud. Tulcea)

CentruTuristic.ro Iasi si Lacu Rosu
Iasi........................................................................................................... Lacu Rosu (Jud. Harghita)