Cazare judetul Suceava: 4 oferte de cazare in Suceava

Ordoneaza dupa:
Tarife disponibile la cerere
Campulung Moldovenesc, Strada C. Porumbescu Nr. 16

unitatea e formata dintr-o casa in care se inchiriaza un etaj cu 4 camere (10)locuri baie bucatarie hol spatios balcon inchis si balcon deschis si o casuta in curte parter +etaj 4 locuri cu baie la partersi o baie in curte.
apa calda incalzire cu centr[...]
Tarife disponibile la cerere
Manastirea Humorului, Strada Sf. Maria Nr. 43
Excelent: nota 10,0 din 1 opinii

Casa Croitoru din Suceava se afla in inima Bucovinei, in apropiere de Manastirea Humorului. Ofera turistilor un confort si o relaxare in cele 7 camere duble ale acesteia. Fiecare camera este foatata cu hol, apa calda nonstop, televizor. [...]
Tarife disponibile la cerere
Frumosu, Strada Principala Nr. 22
Excelent: nota 10,0 din 1 opinii

Casa Verde din Frumosu judetul Suceava este inconjurata de o atmosfera coplesitoare, este situata in jurul obiectivelor turistice din zona. Casa Verde este formata din doua unitati. Prima unitate este dotate cu 3 camere duble.[...]
Tarife disponibile la cerere
Vatra Dornei, Strada Floreni Nr. 189

Casa Floreni din Vatra Dornei este situata la poalele Ousorului, aflata intr-o atmosfera cu liniste si aer curat. Este situata la 9 km fata de Vatra Dornei . Casa Floreni dispune de 18 locuri de cazare in 2 anexe.
[...]
Cazare Suceava: oferte, preturi, fotografii si opinii postate de turisti. Rezervari directe la hoteluri, vile si pensiuni.
Nota 10.00/10 din 2 de recenzii ale turistilor pentru unitatile de cazare.