Atractii Turistice Moeciu

Casuta cu Imagini este situata in inima Carpatilor din satul Moeciu de Sus la doar cativa kilometri de un principal obiectiv turistic si anume Castelul Bran. Atelierul de tamplarie a devenit muzeu al satului fiind un loc de investigare, creatie si comunicare. Aici puteti descoperii cele mai vechi imagini ale satului realizate de oamenii locului.

[...]

Cheile Moeciului este o rezervatie naturala care a adunat frumusetiile naturii intr-un singur loc. Este locul ideal pentru iubitorii de natura si drumetii, acestea se pot realiza pe muntii Bucegi si prin imprejurimi. Rezervatia bio-geologica "Cheile Moeciului" este situata in vecinatatea comunei Moeciu la sud-est de Depresiunea Brasovului. Renumit pentru recreere si agrement este vizitat anual [...]

Pestera Liliecilor este situata pe teritoriul administrativ al comunei Moeciu din judetul Brasov si este inclusa in lista monumentelor ale naturii fiind o arie protejata, inclusa in categoria a III-a IUCN.
Mai este cunoscuta si sub numele de Pestera Badichii sau Pestera Mare, in anii 1957-1958 au inceput primele sapaturi ale pesterii. De-a lungul timpului cercetatorii Institutului de Speol[...]

Partia de schi de la Cheiele Gradistei are gradul de dificultate usoara, lungimea de 470 m, altitudinea de plecare 860m, altitudinea de sosire 800 m. Panta medie este de 16%, latimea medie de 40m si acopera o suprafata de 1,9 hectare. Partia este omologata de Ministerul turismului si este dotata cu teleschi ce poate trasnporta 300 pers. pe o lungime de 450 m.

[...]