Atractii Turistice Piatra Neamt

Cunoscuta drept centrul istoric al urbei, Curtea Domneasca este situata pe un mic platou care este format din Biserica "Sf. Ioan Botezatorul", in jurul caruia s-a format orasul actual. Prima atestare documentara a aparut in anul 1491. 

[...]

Pentru toti cei care iubesc vara, la Piatra Neamt va asteata Strandul Tineretului situat pe malul raului Bistrita la poalele muntelui Cernegura. Este unul dintre cele mai modernizate complexe turistice din regiune. Totodata ofera turistilor si posibilitatea de a face miscare; Complexul este dotat cu bazine de inat, terenuri de fotbal, volei, tenis si baschet dar si piste de skateboard si role.<[...]

Infiintata in anul 1986 Baza Hipica "Col. Virgil Barbuceanu" poarta numele celui care a ajutat la infiintarea centrului sportiv. Gazduind multe competitii, unele dintre ele au fost televizate si argumentate de renumitul Cristian Topescu. Puteti practica calaria de agrement cu personalul bazei care asigura indrumare. 

Lectiile de Echitatie:
Lectii individuale d[...]

Cel mai vechi monument istoric din Piatra Neamt este Cetatea Dacica de pe muntele Btca Doamnei asezata in partea de sud-vest a orasului pe creasta unui pinten, la o altitudine de 457 m. Locul unde a fost construita reprezinta ultima prelungire spre nord a Muntelui Doamnei, de unde cetatea iesea inspre raul Bistrita asemenea unui bastion ce inchidea aceasta vale, aparata de pantele aproape vertical[...]

Partia de ski Cozla din Piatra Neamt a fost deschisa in iarna 2007-2008. Aici exista si un telescaun care este alcatuit din 42 de scaune si poate transporta pana in varful partiei 1793 de persoane pe ora. Partia are o lungime de 785 de metri si se poate parcurge intregul traseu cu telescaunul in doar 10 minute.

Tarife:

SKIPAS 1/2 ZI - intre orele 10:00 - 15:00 = 50 Ron
SKIP[...]