Strandul Praid

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania si-a deschis portile sambata 28 iunie 2014,  in urma unor investitii majore de peste 1,5 milioane de euro. Realizarea acestuia este integrala din fondurile salinei Praid. Pentru cei care cunosc vechiul si deterioratul strand vestile sunt bune: noul strand de la Praid este renovat si amenajat pe vechiul loc pe aproximativ 5200 de metri patrati.
Pentru copii veti gasi doua bazine cu adancime cuprinsa intre 60 si 120 cm. Cea mai spectaculoasa amenajare este un pod ce uneste cele doua bazine ale copiilor si piscina destinata adultilor. Aici este amenajat si un bar.

Pentru cei care doresc sa faca plaja, spatiile amenajate de-a lungul bazinelor, terasa si acoperis se intind pe aproximativ 2500 de metri. Aici sunt disponibile aproximativ 300 de sezlonguri.

In cladirea cu etaj veti gasi un bar, autoservire, terasa-restaurant acoperita si descoperita. Tot aici veti gasi produsele proprii ale salinei vandute la parter. Strandul Praid este dotat si cu punct de prim ajutor, vestiare moderne, dusuri si toalete.
Constructorul pe numele sau Petrea Ioan din Targu Mures afiram ca strandul Praid depaseste orice gen de constructie ridicat pana in prezent in Roamania. Calitatile apei sarate sunt de necontestat, apa din piscine fiind una din cele mai bogate in sare din tara.
Costul unui bilet este de 25 lei/zi pentru adulti si 15 lei pentru copii. Strandul este deschis zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar joia si sambata este deschis si seara de la 21.00 la 23.00.
Strandul Praid

Strandul Praid

Strandul Praid

Strandul Praid

Strandul Praid

Strandul Praid

Strandul Praid

Strandul Praid

Strandul Praid

Parcare cu plata, 10 lei. Daca aveti noroc veti gasi un loc de parcare, insa va trebui sa veniti foarte devreme sau sa fiti prea norocos. Ramane insa alternativa parcarilor in curtile locuitorilor care-si deschid larg portile si iti poti lasa masina la umbra unui copac la jumatate de pret fata de biletul de parcare.

Strandul Praid

Strandul Praid


Inapoi la obiective si atractii turistice Praid.
Adauga obiectiv sau atractie turistica in Praid.
Cazare Praid - vedeti lista completa cu pensiuni si hoteluri din Praid.comments powered by Disqus