Cazare Venus: 5 oferte de cazare in Venus

Ordoneaza dupa:
Tarife disponibile la cerere
Venus, Strada Nicolae Iorga Nr. 5
Excelent: nota 10,0 din 1 opinii

Complexul Hotelier "Vulturul" este situat in centrul Statiunii Venus, la o distanta de 30 m de plaja Marii Negre, pe malul Lacului Razelm.
[...]
Tarife disponibile la cerere
Venus, Strada Nicolae Iorga Nr. 8

Hotelul Palace este situat pe plaja Statiunii VENUS, pe litoralul romanesc al Marii Negre , ofera o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu si este clasificat la categoria 4*.
[...]
Tarife disponibile la cerere
Venus, Strada Iuliu Maniu Nr. 9

Pentru confortul dvs. camerele sunt dotate cu balcon si mobilier de terasa, grup sanitar cu cadita de dus, TV, radio-casetofon cu/fara CD, frigider/minibar, seif, aer conditionat, uscator pentru par.
[...]
Tarife disponibile la cerere
Venus, Strada Printesa Elena Nr. 1

Hotelul are 2 etaje, este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia si este clasificat la categoria 3 stele.
Camerele ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua[...]
Tarife disponibile la cerere
Venus, Strada Dem Radulescu

Complexul Dana din Venus judetul Constanta este locul potrivit pentru a petrece o vacanta de vis sau un sejur de neuitat. Hotelul este amplasat intr-o zona cu vedere la gradina botanica si un strop din designul mediteranean. [...]
Cazare Venus: oferte, preturi, fotografii si opinii postate de turisti. Rezervari directe la hoteluri, vile si pensiuni.
Nota 10.00/10 din 1 de recenzii ale turistilor pentru unitatile de cazare.