Cazare zona Tinutul Secuiesc: 7 oferte de cazare in Tinutul Secuiesc

Ordoneaza dupa:
Tarife disponibile la cerere
Sovata, Strada Bradului Nr. 28

Hotelul Szeifert clasificat la 3 stele se găseşte în centrul staţiunii Sovata, în vecinătatea Lacului Negru - cel mai vechi lac sărat din Sovata. Acest lac a fost folosit pentru băi până la apariţia Lacului Ursu.
[...]
Tarife disponibile la cerere
Balvanyos, Strada Principala Nr. 24

Balvanyos Resort de 4 stele, renovat complet și situat într-un cadru natural este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana. Vă așteaptă cu Noul Grand Santerra Spa întinsă pe o suprafața de 20[...]
Tarife disponibile la cerere
Sovata, Strada Stana De Vale Nr. 9

Hotel Edelweiss din Sovata este locul potrivit pentru a petrece o vacanta sau un sejur cu familia sau prieteni apropiati.
[...]
Tarife disponibile la cerere
Odorheiu Secuiesc, Strada Sântimbru Nr. 18-20

Hotelul Gonduzo din Odorheiul Secuies având un stil aparte, se armonizează cu monumentele şi casele cu caracter monumental din centrul oraşului.
Restaurantul funcţionează începând din anul 1993, câştigându-şi reputaţia datorită artei culi[...]
Tarife disponibile la cerere
Baile Tusnad, Aleea Sfanta Ana Nr. 2

Hotelul O3zone este clasificat la 3* si este amplasat in centru statiunii Baile Tusnad. Hotelul are restaurant propriu si se poate comanda A la Carte.
Curatenia in camere se face zilnic, schimbul prosoapelor se face o data la doua zile sau la nevoie s[...]
Tarife disponibile la cerere
Ludus, Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 23
Excelent: nota 9,3 din 13 opinii

Modern, elegant şi discret, Hotel Restaurantul Sabis de 3 stele, vă aşteaptă cu drag în localitatea Ludus-Mures. Îmbinând perfect ospitalitatea tradiţională cu o servire ireproşabila, Hotelul Sabis este alegerea ideala pentru o întâlnire de af[...]
Cazare Tinutul Secuiesc: oferte, preturi, fotografii si opinii postate de turisti. Rezervari directe la hoteluri, vile si pensiuni.
Nota 1.54/10 din 13 de recenzii ale turistilor pentru unitatile de cazare.