Vila Brise De Mer, 2 Mai

2 Mai; Strada Gh Bunoiu Nr. 356A

DescriereFacilitati
Descriere
Vilele Brise de Mer din 2 Mai judetul Constanta,dispun de 9 camere puse la dispozitia dumneavoastra si sunt dotate cu baie proprie si cablu tv. Unele camere sunt dotate cu aer condiţionat si au balcon.
Dintre cele 9 camere,6 sunt dublu twin (de doua locuri), fara posibilitatea dotarii cu pat suplimentar,nu au balcon,nici aer conditionat,dar sunt racoroase datorita pomilor fructiferi care le ofera umbra pe tot parcursul zilei si in care se pot caza parintii si un singur copil cu varsta de pana la 7 ani.
Cele 2 camere dublu matrimoniale sunt dotate cu pat dublu matrimonial,aer conditionat si balcon.In aceste camere un singur copil cu varsta de pana la 7 ani se poate caza si dormi in acelasi pat impreuna cu parintii.Cel de-al doilea copil,indiferent de varsta,cat si adultii,vor fi cazati obligatoriu in paturi suplimentare.In aceste camere exista posibilitatea suplimentarii cu cate un singur pat pliant contra cost.
Camera tripla este cea mai mare si este dotata cu pat dublu matrimonial,o canapea extensibila,aer conditionat si balcon.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Plaja in apropiere - 30 kilometrii
  • Centru in apropiere - 10 kilometrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.