Pensiunea De La Varatec, Agapia

Agapia; Df Filioru

DescriereFacilitati
Descriere
Pensiunea este situata la 12 km de Targu Neamt si 500 m de Manastirea Varatec.
Parcurgeti 200 m pe drumul neasfaltat din dreapta la bifurcatia cu indicatorul indigo dinaintea portii de lemn de intrare pe terenul Manastirii Varatec.
Bucataria excelent echipata va sta nelimitat la dispozitie in sistem self-catering. Apa calda non-stop.
Din pacate nu se accepta animale de companie.
Plata cu cardul este posibila.

Odihniţi-vă în camerele Casei de la Văratec, spaţioase şi intime, dotate cu plasmă TV, internet wireless şi paturi cu lenjerie fină, cu grup sanitar propriu cu apă caldă în permanenţă şi cosmetice din partea casei.
Cinci camere duble cu pat matrimonial sau paturi separate sunt grupate la etaj pentru a vă oferi liniste şi intimitate.
La Casa de la Văratec sunteţi acasă.
Pregătiţi-vă propriul meniu în bucătăria curată şi modern utilată sau alintaţi-vă comandând gazdei din meniul de catering.
Dotari moderne precum robot de bucătărie, grill şi cuptor electric, combină şi ladă frigorifică, maşină de tocat carne, feliator profesional, aparat de vidat, friteusa, cuptor microunde, maşină de spălat vase etc vă sunt la îndemână pentru experienţe culinare delicioase.
Pentru iubitorii de gratare, în apropierea livezii, am amenajat un foişor cu grătar, chiuveta cu apă permanentă, masa şi băncuţe. Indiferent de anotimp, vinul băut împreună cu prietenii, flăcările jucăuşe ale focului şi poveştile şoptite de bătrânii arbori care veghează de pe dealul Filiorul, sunt ingredientele care vor face din banala pregătire a grătarului o amintire cu arome de neuitat...
Nu vă stresaţi din cauza celor mici; în grădină, la aer curat, le-am pregătit un loc de joacă sigur şi distractiv, vizibil din aproape toate zonele Casei. Si ce daca si-au murdarit hainutele, le putem spala pe seara in Casa pentru a le avea din nou curate pentru o noua zi de joaca.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Manastire in apropiere - 500 metrii - Varatec
  • Gara in apropiere - 500 metrii
  • Centru in apropiere - 500 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.