Complex turistic Terra Mythica, Alba Iulia

Alba Iulia; Strada Principala Nr. 325

Descriere
Descriere
IDEAL pentru grupuri: team-building-uri, training-uri, tabere sau excursii.

Complexul turistic Terra Mythica dispune de camere single, double, apartamente de lux precum si de o cabanuta rustica totalizand 60 de locuri de cazare. Facilitatile sunt punctele forte ale pensiuniiTerra Mythica asigurandu-va distractia si relaxarea cu ajutorul piscinelor de adulti si copii, al terenului de tenis, jocurilor de biliard, tenis de masa, al terasei cu priveliste incantatoare si... oriunde te uiti imprejur, liniste si un peisaj de basm. Cu toate acestea, confortul nu a fost deloc neglijat, camerele fiind dotate cu bai proprii, televiziune prin cablu si internet wireless.
Avand o suprafata de aprox. 5000 mp, cu multa verdeata si posibilitati de distractie, complexul Terra Mythica se poate numi astazi una dintre locatiile favorite ale tinerilor, atat din tara cat si din strainatate. Scopul Terra Mythica: sa redam copiilor, adolescentilor si chiar si celor mai mari, pofta de a calatori, de a face drumetii si de a descoperi impreuna locuri superbe, intr-una din zonele incarcate cu istorie si frumusete ale Transilvaniei.
Situat in localitatea Ighiu, in apropierea orasului Alba Iulia, complexul turistic Terra Mythica a devenit de nenumarate ori gazda grupurilor de tineri in cautare de voie buna si distractie. Cu totii s-au simtit extrordinar alaturi de noi petrecand clipe de calitate, gustand bucate alese, bucurandu-se de facilitatile complexului si de frumusetea peisajului care ne inconjoara. Cu singuranta pentru tineri aceste evenimente raman printre cele mai de pret amintiri ale sau adolescentei, de aceea, pentru cateva zile memorabile, va invitam cu drag la Terra Mythica, in "casa" noastra, din inima tarii.


Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.