Hotel Medieval, Alba Iulia

Alba Iulia; Strada Militari Nr. 2

Descriere
Descriere
Hotel Medieval este amplasat în cea mai mare cetate bastionară de tip Vauban Alba Carolina din România şi din sud-estul Europei. Este amenajat în manutanţa imperială austriacă, o clădire veche de 300 ani.Hotel Medieval este de 5 stele decorat în stil clasic, structura sa fiind compusă, astfel:
13 camere double din care 8 camere la etajul 1 și 5 la mansardă
5 garsoniere din care 2 la etajul 1 și 3 la mansardă
1 apartament la etajul 1
3 twin-uri la mansardă

Camerele sunt decorate în stil clasic și elegant, luminoase și cu un spațiu foarte generos, păstrând elemente arhitecturale de secol XVIII.Camerele spaţioase şi confortabile au acces gratuit la internet Wi-Fi, TV LCD cu canale prin cablu şi o baie privată cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halat şi papuci.
Oaspeţii hotelului Medieval au acces la un restaurant à la carte şi la un bar cu terasă în aer liber. Există alte restaurante şi magazine la mai puţin de 150 de metri.
Hotelul oferă oaspeţilor acces gratuit la cele 3 fortificaţii ale Cetăţii Alba Carolina. La un cost suplimentar, oaspeţii pot închiria biciclete sau pot călări în centrul de echitaţie.
Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 200 de metri de proprietate, iar gara este la 3 km.
Hotel Medieval pune la dispoziția clienților 4 săli de restaurant cu o capacitate între 20 și 180 de locuri. De asemenea dispune de o sală de conferință cu o capacitate de 150 de locuri, fiind amplasată în apropierea a două săli de restaurant pentru a facilita coffee break, bufete suedeze, prânzuri și mese festive. Pentru a da un plus de originalitate locului, personalul hotelului este îmbrăcat în costume de epocă.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.