Pensiunea Boema, Alexandru cel Bun

Alexandru cel Bun; Strada Petru Rares Nr. 157

DescriereFacilitati
Descriere
Draga calatorule,
Bine ai venit in locul unde vei fi gazduit si ingrijit cu atentie si respect!
Timp de 8 ani ne-am pus toata ospitalitatea si respectul pentru oameni in slujba tuturor celor care ne-au trecut pragul. Si nu au fost putini. Am avut onoarea sa gazduim calatori ca tine din toate zonele tarii, de peste hotare ( unii au ramas cu noi chiar 2,3 ani de zile), persoane cunoscute din tara si nu numai.
Echipa noastra este atenta la dorintele tale si mereu deschisa spre a gasi solutii indiferent de gradul de dificultate al situatiilor.
Ne-am bucurat pana acum de oaspeti voiosi si credem ca impreuna putem sa creem cele mai placute sederi.
Fii bine venit!

Pensiunea se afla la iesirea din Piatra Neamt in directia Piatra-Neamt –Bicaz, la aproximativ 3 km de zgomotul orasului si atat de aproape de una din cele mai cunoscute manastiri din zona, Manastirea Bistrita.
Locatia noastra va ofera siguranta unui loc de parcare chiar in parcarea special amenajata pentru clientii nostri, placerea unui mic-dejun proaspat in restaurantul nostru dar mai ales comfortul si relaxarea a 13 camere si un apartament perfect amenajate, ce respecta cele mai inalte standarde de curatenie.
Serviciul de internet wireless, oferit gratuit de pensiune, precum si separeul din restaurant, va ofera posibilitatea de a va rezolva cu succes sarcinile de servici, precum si de a organiza conferinte sau scurte seminarii in spatiul oferit de restaurant. Daca pasii va indreapta spre noi si sunteti interesati de mese festive sau de afaceri, capacitatea restaurantului este de 40 de persoane iar personalul nostru va sta la dispozitie pentru o servire prompta.
Pentru oricare alte detalii pe care le considerati importante, precum si pentru cereri personale, va rugam sa ne contactati cu incredere. Suntem incantati sa avem o relatie apropiata cu clientii nostri si sa va oferim cele mai bune servicii!
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Manastire in apropiere - 2800 metrii - Bistrita
  • Partie ski in apropiere - 5000 metrii
  • Gara in apropiere - 4000 metrii
  • Centru in apropiere - 5000 metrii
  • Lac in apropiere - 500 metrii - Batca Doamnei
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.