Complex turistic Vank Arieseni, Arieseni

Arieseni; Strada Centru Nr. 29A

Descriere
Descriere
Complexul Turistic Vank este situat in localitatea Arieseni, judetul Alba la altitudinea de 860 m,
pe Valea Ariesului in inima Muntilor Apuseni.
Complexul Turistic Vank este format din 2 vile ( Vila Vank si Vila Sarra-Vank ) situate una langa alta, cu o capacitate de cazare de peste 80 de locuri pentru a va satisface cerintele dumneavoastra.
Complexul Turistic Vank dispune de o parcare auto generoasa.Puteti alege din numeroasele spatii de cazare din Muntii Apuseni: cazare in Arieseni la Vila Vank, cazare Arieseni la Vila Sarra-Vank, cazare la Scarisoara la Casa Padurarului, cazare in Comuna Horea la Cabana Padurea Verde, cazare in Sohodol la Cabana Lihoc sau cazare in inima padurii la Cabana Runc, unde puteti participa la prepararea si degustarea traditionalului balmos.
Pentru o idee mai buna despre locatiile spatiilor noastre puteti consulta harta Muntilor Apuseni.

Daca sunteti amatori de drumetii, ghizii nostri va vor conduce intr-un un tur al celor mai importante obiective turistice ale Muntilor Apuseni, cu sania trasa de cai in timpul iernii, cu masinile noastre de teren, sau pe jos admirand peisajele superbe ale muntilor.

Dupa o zi extenuanta va puteti delecta cu traditionalele mancaruri ardelenesti, specifice preparate, din produse naturale 100%, condimentate cu toata dragostea noastra din vestita Camara a Motului.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.