Pensiunea Ferma Brandusa, Avrig

Avrig; Strada Valea Avrigului Nr. 1

DescriereFacilitati
Descriere
Ferma Brânduşa vă oferă experienţa vieţii de munte şi relaxarea într-un mediu de basm Transilvănean. Serviciile noastre sunt ideale pentru excursii cu familia, tabere pentru copii, expediţiile iubitorilor de natură şi aventurile haiducilor. Peisajul pitoresc din valea Avrigului este vizibil de la fereastra oricăreia din camerele complexului: Muntele Suru, Vârful Negoiu, Transfăgărăşanul, masivul Moldoveanu.

Pentru cei mai apropiaţi de natura oferim plimbări cu şareta şi trăsura, călărie de agrement, călărie recuperatorie pentru adulţi. Puteţi vizita ferma de animale şi să participaţi sau să asistaţi la activităţile specifice zonei rurale: adăparea şi ţesălarea cailor, mulgerea vacilor, curaţenia în boxele animalelor.

Părinţii vor fi bucuroşi să afle că avem activităţi specifice pentru copii: călărie de agrement şi recuperatorie alături de instructorii noştri, plimbări în natură. Puteţi să vă bucuraţi de aceste activităţi alături de copii dumneavoastră sau să optaţi pentru o tabără. Există şi un loc de joacă pentru copii cu leagăne, tobogan, trambulina, unde acestea pot să îşi consume din energie cât timp dumneavoastră vă bucuraţi de saună, piscină sau faceţi plajă pe sezlonguri în sezonul cald. În cadrul complexului puteţi juca tenis de masa şi biliard.

Activităţile Fermei Brânduşa se pretează şi pentru cei mai aventurieri din fire. Zona monatană spectaculoasă face ca activitatea perfectă pentru dumneavoastră să fie călăria pe trasee monatane. Tir cu arcul, aruncarea de cuţite la ţintă, darts sunt numai câteva din activităţile de care vă puteţi bucura în cadrul complexul.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 7000 metrii
  • Centru in apropiere - 7000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.