Hotel Magura Verde, Bacau

Bacau; Dn11, Bacau-Brasov, Km10

Descriere
Descriere
Hotel Magura Verde din Bacau este asezata la marginea orasului la doar 15 minute de mers pe jos de centru.
Hotelul dispune de 8 camere cu paturi matrimoniale. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, acces la internet, televizor, telefon, uscator de par, minifrigider, radio si multe altele.
Restaurantul hotelului este clasificat la 3 stele si dispune de un numar de 200 de locuri. Aici este locul unde puteti servi specialitatiile zonei, precum si mancaruri traditionale, atat farmecul cat si caldura sufleteasca care il inconjoara au un rol foarte important.
Terasa avand o capacitate de 60-100 de locuri este locul potrivit pentru relaxare si prospetime, aici se poate servi si masa. Atat prospetimea cat si peisajele inconjuratoare formeaza o combinatie unica de un sejur sau vacanta perfecta.
Hotelul Magura Verde din Bacau a fost reamenajat in anul 2009 cu mic dejun in camere, receptia 24 din 24, room service, terasa, centru business, restaurant, incalzire centrala si multe altele. Fiecare turist este primit cum se cuvine cu ospitalitate si caldura sufleteasca de are are nevoie pentru a se simti in siguranta si pentru a petrece cele mai frumoase clipe de relaxare.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.