Hello Shopping Park Bacau

Bacau

Prezentare

Inaugurat pe 8 octombrie 2008, Hello Shopping Park a fost primul parc de retail dezvoltat in orasul Bacau cu o valoare a investitiei de 60 milioane Euro.

Hello Shopping Park este cel de-al cincilea parc de retail pe care Bel Rom Real Estate il inaugureaza in Romania si se intinde pe o suprafata de 105.000 mp, suprafata totala construita a parcului fiind de 51.170 mp, avand o parcare de 1033 locuri.

Dupa utilizarea indelungata a brandului Promenada Mall, centrul a folosit o perioada naming-ul European Retail Park, nume care crea confuzie si era greu de interpretat de catre consumatori. In acest sens, decizia de a lansa si pozitiona pe piata din Bacau noul brand Hello Shopping Park a fost una strategica, fapt care a dus la rebranduirea parcului de retail in Hello Shopping Park.

In premiera pe piata de retail din Bacau, consumatorii au acces la un mix variat de produse si servicii intr-o singura locatie: Auchan,- hypermarket, Decathlon, Altex, Leroy Merlin, Elvila, Proges, Jysk, imbracaminte, incaltaminte si accesorii ( C&A, Stock House, San Francisco, Steilmann, Maxx Discount), servicii (Orange,Vodafone, Germanos etc.), fapt care este sintetizat si de sloganul nostru

Adresa

Calea Republicii 181, Bacău 

Orar

L - D 09:00 - 21:00

Contact

Telefon: 0234 551 186

Email: office@hellopark.ro

Web: hellopark.ro

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.