Padurea Hoia

Baciu

Prezentare

Padurea Baciu este cunoscuta in Romania si in lume de-a lungul timpului datorita diverselor evenimente paranormale petrecute aici. Padurea Horia-Baciu este un loc vestit din Romania unde au fost analizate fenomene absolut inexplicabile. Padurea a fost cunoscuta la nivel mondial din anul 1968, cu toate ca localnicii stiau din mosi stramosi ca trebuie sa se fereasca de aceste locuri.

Oamenii au vazut ca odata intrati in padure se intampla ceva straniu cu ei. Dupa ce ai intrat in padure incepi sa te trezesti cu stari de rau( anxietate, greata, dureri de cap chiar si arsuri de piele). Multa vreme nici nu s-a vorbit despre padurea Baciu fiind considerat un loc blestemat.

In anii 1950 prof. Alexandru Sift a fost atras de povestile locului si facut o calatorie prin padure facand anumite observatii. Fiind un om curajos nu s-a temut si a realizat o serie de fotografii ale unor umbre. Surpriza a venit cand dupa developare a observat si alte lumini, siluete pe care ochii sai nu le vazusera in momentul fotografierii.

In anul 1968 d-l Emil din Cluj in varsta de 45 ani, ignorand sfaturile satenilor a petrecut inca cu doi prieteni in padure. In timp ce strangea lemne pentru foc a observat un OZN care survola la viteza mica padurea fara sa scoata nici un sunet. In acel moemnt d-l Emil a realizat o serie de fotografii care ulterior au devenit unele din cele mai clare imagini cu un un OZN fotografiat in Romania chiar si in afara.

Exista o parere generala in randul cunoscatorilor, precum ca Padurea Hoia-Baciu este poarta de acces prin care spiritele (ale celor decedati recent sau inca neincarnati) pot intra intr-o alta dimensiune a planetei.

Localizare pe harta

Atractii populare in Baciu

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.