Hotel Romanita, Baia Mare

Baia Mare; Strada Europa Nr. 95

DescriereFacilitati
Descriere
Hotel Restaurant Romanita 4**** este situat la 5 km de Baia Mare, intr-o ambianta ferita de aglomeratia urbana. Dispunem de 32 de camere si un apartament, decorate si utilate la cele mai inalte standarde.Bine cunoscuta locatie pentru evenimente:"Romanita Events" pune la dispozitia dumneavoastra 2 sali - Gold si Silver, unde va puteti marca cele mai importante evenimente din viata. Restaurantul Romanita va asteapta zilnic sa degustati preparate culinare dupa retete traditionale sau europene. Vara, va asteptam pe toti, cu mic cu mare la Piscina Romanita! De asemenea in sezonul rece va invitam sa experimentati intr-un mod placut relaxarea in noul nostru centru spa prevazut cu piscina interioara cu apa incalzita,sauna uscata,sauna umeda si jacuzzi.
La Hotel Romanita vei avea parte de camere spatioase si luminoase, cu un design modern si dotari adaptate atat pentru relaxare, cat si pentru business. Camerele au fost in asa fel concepute pentru a oferi buna dispozitie,relaxare si rasfat.


NextPrev

Fie ca alegi o camera Dubla (Queen Size Bed sau Twin Beds), la Hotel Romanita vei avea parte de camere spatioase si luminoase, cu un design modern si dotari adaptate atat pentru relaxare, cat si pentru business. Camerele au fost in asa fel concepute pentru a oferi un maxim de confort si buna dispozitie, indiferent de durata sederii. Dimensiunea camerei: 30 mp

Va asteptam cu drag la Hotel Restaurant Romanita 4****!
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 3000 metrii
  • Aeroport in apropiere - 7000 metrii
  • Gara in apropiere - 5000 metrii
  • Centru in apropiere - 7000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.