Pensiunea Empire, Baile 1 Mai

Baile 1 Mai; Sanmartin, Strada Principala, Nr. 68

Descriere
Descriere
 Bazinul de interior cu apa termala temperatura 33-34 De grade( sistem jacuzzi ), deschis in perioada de extrasezon ( 01.10.-30.04.) cu un program de functionare zilnic intre orele 09:00 - 20:00, cu dimensiuni de 4, 1 m / 4, 1 m adancime de 1, 50 m, impreuna cu sauna si salonul de masaj, cu acces direct din pensiune, ofera clipe de rasfat si relaxare. Evadati din stresul vietii cotidiene si veniti intr-o oaza de calm si pace unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Vino sa le descoperi !
Pensiunea Empire este cea mai potrivita alegere pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Cu fiecare ocazie incercam sa ne apropiem cat mai mult de gusturile si dorintele clientilor nostri, venindu-le in intampinare cu oferte speciale.
Situata intr-o zona mirifica si linistita a Bailor 1 Mai ( la 1, 5 km de Baile Felix ), departe de agitatia orasului, Pensiunea Empire se doreste a fi o oaza de liniste pe care o cautati, atat pentru relaxare cat si pentru calatoriile de afaceri pe care le intreprindeti in orasul Oradea.
Aveti la dispozitia dumneavoastra 4 apartamente si 8 camere amenajate dupa un stil clasic-4 margarete, cu mobila din lemn masiv, 6 camere, 1 apartament si 1 camera cu 4 locuri in stil modern- 3 margarete alaturi de un restaurant elegant, cu o oferta variata, adaptata oamenilor cu gusturi rafinate. Iar in zilele calduroase de vara, terasele din jurul piscinelor vor da un plus de farmec sederii la Pensiunea Empire.
Cu o capacitate de cazare de 56 de locuri, Pensiunea Empire pune la dispozitia oaspetilor, camere de 3 si 4 margarete, spatioase, decorate in tonuri calde si primitoare, amplasate in patru corpuri de cladire separate.
In camerele de hotel si in salonul de mic dejun nu se fumeaza iar in acest sens avem stabilite spatii de cazare pentru fumatori si de asemenea un loc amenajat.
Camerele de 4 margarete sunt dotate cu pat matrimonial iar apartamentele au in plus o camera alaturata cu canapea expensibile pentru 2 copii sau 1 adult. ( corpul A si corpul D ) aceste camere beneficiaza de trecere la piscina interioara cu apa termala.
Camerele de 3 margarete sunt dotate , in mare parte, cu paturi separate, apartamentul de 3 margarete au in dotare 1 camera cu pat matrimonial si 1 camera cu 2 paturi separate pentru 2 copii mari sau 2 adulti. ( corpul B su corpul C ). In perioada de extrasezon aceste camere nu beneficiaza de culoar de trecere spre piscina interioara, accesul facandu-se prin curte.
In sezonul de vara pensiunea ofera clientilor sai accesul la piscina exterioara de vara cu apa termala 33-34 grade Celsius, deschisa incepand cu 01. 05. -30.09., oferindu-va prosoape de piscina, accesul la piscina exterioara pentru adulti si copii fiind intre orele 9:00 - 20:00 exclus noaptea.
Barul de la piscina este deschis zilnic de la ora 10:00 pana la inchidere, sambata si duminica de la 8:30 pana la inchidere.
Oferim cu programare si contracost sauna 60 lei/ora si masaj ( 45 lei/ ora )
Asiguram parcarea auto gratuita a clientilor in curtea interioara, amenajata special si asiguram paza acestora.
Firma dumneavoastra organizeaza un training, un cocktail sau o intalnire de afaceri. Permiteti-ne sa fim partenerii din umbra ai acestui moment, responsabili de buna desfasurare si atingerea obiectivului vizat, ca toti participantii sa se simta bine.
Pensiunea Empire este o experienta unica, ce vine sa intregeasca desfatarea, asigurate de locatia de 4 si 3 margarete Calitatea serviciilor, cadrul natural, discretia totala fac din Pensiunea Empire alegerea potrivita pentru petrecerea unor clipe de neuitat.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.