Casa de vacanta Felix, Baile Felix

Baile Felix; Strada Baile Felix

Descriere
Descriere
CASA DE VACANTA BAILE FELIX
Linişte, relaxare şi odihnă sunt cuvintele-cheie care vor defini vacanţa dvs petrecuta la Casa Felix.

În Baile Felix veţi beneficia de un tratament atât pentru trup, cât şi pentru suflet, iar Casa Felix vă aşteaptă să petreceţi o vacanţă frumoasă sau un weekend romantic într-o ambianţă relaxantă şi primitoare.

Situată la 2 km de Baile Felix, in apropierea padurii Felix şi departe de agitaţia specifică oricărei staţiuni, Casa Felix vă pune la dispoziţie 3 camere, 2 băi şi un living, unde vă puteţi clipe calme seara, după o zi petrecută la băi sau vizitând împrejurimile. Pentru momentele în care vreţi să vă simţiţi bine, la subsol aveţi la dispoziţie un bar şi o masă de poker. Bucătăria este complet utilată, fiind extrem de uşor să pregătiţi masa pentru întreaga familie sau să gătiţi împreună cu persoanele dragi.
Camerele sunt luminoase şi sunt utilate cu paturi extrem de confortabile, fie duble, fie cu două paturi de câte o persoană. Aveţi la dispoziţie două balcoane şi două terase, locuri ideale pentru a savura cafeaua de dimineaţă sau unde puteţi sta seara la poveşti, în timp ce admiraţi o privelişte încântătoare.

Exteriorul casei şi curtea sunt la fel de cochete ca interiorul acesteia. Curtea cu multă verdeaţă şi locuri la umbră este locul ideal unde puteţi să staţi pur şi simplu la soare şi să savuraţi un roman captivant, în timp ce copiii se distrează în spaţiul lor de joacă.
Va punem la dispozitie un aparat BBQ pentru gatit in aer liber pe care puteti prepara deliciosi mici, gratare etc.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.