Hotel Afrodita, Baile Herculane

Baile Herculane; Strada Complexelor Nr. 2

Descriere
Descriere
Hotelul Afrodita din Băile Herculane a fost redeschis în data de 08 iulie 2012 și vă întâmpină cu arhitectura lui deosebită, cu un design de excepție și finisaje la cele mai înalte standarde de calitate.

Hotelul Afrodita din Băile Herculane are 220 de camere cu vedere spre munte și spre oraș, distribuite pe 10 nivele. Pentru că vă cunoaștem nevoile și așteptările, au fost înlocuire lifturile vechi cu cele de generație nouă, silențioase, rapide cu design modern, au fost modernizate sălile de conferință și restaurantul,baza de tratament, întreg hotelul fiind adus la un standard înalt pentru o vacanță perfectă.

Într-o atmosferă distinsă, puteți servi masa la restaurantul hotelului, în unul dintre cele 2 saloane, Restaurant Premier de 450 de locuri sau Restaurant Labirinth de 250 de locuri. Având restaurantul cu cea mai mare capacitate de locuri din zonă, la Hotel Afrodita din Băile Herculane puteți organiza evenimente de familie (nunți, botezuri, aniversări, banchete) și evenimente de firmă (reuniuni, training, congrese).

Tot pentru organizarea numeroaselor tipuri de evenimente vă punem la dispoziție două săli de conferințe dotate cu toate echipamentele necesare: conexiune internet wireless, flipchart, video proiector, ecran de proiecţie, sistem audio, microfon etc.

Datorită capacității hotelului, a dotărilor și serviciilor, precum și a cadrului natural deosebit, Hotelul Afrodita este locația ideală și pentru organizarea programelor de team building.

În partea stangă a recepției hotelului vă stă la dispoziție Lounge Barul cu o capacitatea de 50 de locuri, un loc ideal pentru diverse întâlniri și pentru a savura alături de prieteni o varietate de preparate din cafea, ceaiuri, deserturi sau cocktail-uri.

Centrul Welness & SPA vă oferă posibilitatea de a evada din stresul vieții moderne și de a intra într-o oază de calm și pace , unde tot ceea ce contează este persoana dumneavoastră. Atmosfera, tratamentele și efectele curative ale naturii vă vor face să vă simțiți renăscut.

În întâmpinarea nevoilor Dumneavoastră, noi vă oferim urmatoarele servicii :

- piscină interioară;
- cascadă pară;
- jacuzzi;
- saună finlandeză;
- bazin de imersie totală după sauna;
- masaj;
- șezlonguri cu hidromasaj în piscină;
- mini piscină pentru copii;
- zonă de relaxare prin cromomeloterapie;
-bazine cu apă termală sulfuroasă, etc.

Piscina și wellness-ul balnear stau la dispoziția clienților noștri pentru relaxare și dobândirea sănătății corpului prin excepționalele puteri tămăduitoare, curative și regenerative ale apelor termale. Oferim oaspeților noștri o atmosferă plină de relaxare și intimitate prin servicii profesioniste atât de tratament cât și de întreținere și înfrumusețare grație diversității foarte mari de servicii de relaxare si terapie.

Hotelul Afrodita din Băile Herculane pune la dispoziția clienților săi o parcare generoasă și păzită în permanență.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.