Hotel Diana, Baile Herculane

Baile Herculane; Aleea Complexelor Nr. 8

Descriere
Descriere
Complexul Hotelier Diana vă așteaptă in stațiunea Băile Herculane, o zonă foarte frumoasă pe Valea Cernei, indiferent de sezon sau anotimp, cu o atmosferă caldă si prietenoasă, cu tot confortul pentru o vacantă reușită de relaxare dar și pentru numeroasele beneficii de prevenirea si tratarea afecțiunilor reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos periferic (paralizii, pareze), afecțiuni ale aparatului respirator, afecțiuni ale ochilor, boli digestive, afecțiuni ginecologice, diabet zaharat, sindrom supraponderal, tratament de întreținere si anti-îmbătrânire.
Renovat in totalitate la începutul anului 2014 Complexul Hotelier Diana vă oferă 440 locuri de cazare în 220 de camere recent recondiționate ce îndeplinesc cele mai bune condiții de servicii si confort.
Și pentru că ne gândim cum să petreceți cel mai frumos sejur, vă punem la dispoziție o gamă variată de servicii de cazare, cu camere și apartamente mobilate ingenios, un centru spa și tratamente balneare și, nu in ultimul rând, 2 saloane de restaurant modernizate unde puteți savura preparate delicioase într-un mediu plăcut și relaxant.
În incinta hotelului indiferent de anotimp vă puteți bucura de multitudinea de beneficii fizice si mentale în modernul Centrul de Tratament. Puteți beneficia de servicii diversificate: electroterapie, termoterapie, hidroterapie, masoterapie, inhaloterapie, kinetoterapie.
Rezultatul scontat al fiecărui tratament prescris este obținerea de efecte pozitive maximale pentru sănătatea pacienților și a turiștilor. De asemenea puteți petrece momente de relaxare în Centrul Wellness în care vă puteți bucura de saună și piscină.

1.1 Servicii cazare
Complexul Hotelier Diana oferă cazare la standarde înalte 220 de camere :
1.1 Camere standard twin/matrimoniale
1.2 Camere superioare twin/matrimoniale
1.3 Camere single standard
1.4 Camere single superioare
1.5 Apartamente standard
1.6 Apartamente superioare

1.2 Servicii de masă
În incinta restaurantelor noastre se poate opta pentru servirea mesei în sistem a la carte sau pensiune completă (meniu turistic stabilit). Vă propunem să o savurați acompaniată de cele mai fine băuturi, cele mai alese vinuri și întotdeauna de o muzica de calitate.


Saloane restaurant: Restaurant Clasic -250 de locuri
Restaurant Rustic -200 de locuri
Evenimente de familie – nunți, botezuri, aniversări, petreceri, banchete.

1.3 Săli de conferința:
Evenimentele business și conferințele se organizează în săli de 200 si 300 de locuri beneficiind de sonorizare, videoproiector și flipchart.
Si pentru că stațiunea Băile Herculane este renumită pentru eficacitatea miraculoasă a izvoarelor termale, profitați de Centrul de Tratament din cadrul Complexului Hotelier Diana unde beneficiați de consultații medicale de specialitate, cu recuperare medicală prin: electroterapie, hidroterapie, masaj și multe altele toate efectuate de un personal medical de specialitate.

1.4 Centrul de tratament
Centrul de tratament din cadrul Hotelului Diana din Băile Herculane oferă turiștilor o modernă și deosebită bază de tratament cu aparatură de ultimă generație și personal medical specializat care împreună constituie garanția selecției și aplicării unor seturi de proceduri medicale perfect adaptate nevoilor fiecărui pacient în parte tot aici beneficiind de apele sulfuroase de o calitate deosebită si de posibilitatea efectuării de cure cu băi termale. Apele sulfuroase au proprietatea de a vindeca extrem de multe boli, prin conținutul de hidrogen sulfurat, care este singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămân și pe cale digestiva.

1.5 Centrul Wellness

Centrul Wellness din cadrul Hotelului Diana din Băile Herculane este ideal pentru relaxare și pentru tratamente de întreținere și anti-îmbătrânire, apa termală având un efect extrem de benefic asupra pielii, fiind recomandată de medicii dermatologi pentru multiple afecțiuni ale pielii.
În modernul Centru Wellness, dotat la standarde europene, funcționează o piscină interioară, saună, săli de masaj si săli de terapie.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.