Hotel Grand, Balvanyos

Balvanyos; Strada Principala Nr. 24

Descriere
Descriere
Balvanyos Resort este un complex hotelier renovat complet de 4 stele, situat într-un cadru natural este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Târgu Secuiesc și Bixad km 23.
Hotelul dispune de 112 camere, împărțite în camere tip standard, superioare, junior suite și apartament cu 2 camere, proiectate cu eleganță și rafinament, pregătite pentru a satisface cele mai exigente solicitări ale clienților. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, aer condiționat, televizor LCD, Wifi gratuit, minibar, telefon, seif.

Noul Grand Santerra Spa întinsă pe o suprafața de 2000 m2 cu 7 piscine, dintre care 1 piscină semiolimpică interioară și 1 piscină exterioară cu apă minerală, 3 saune, sală de fitness, salină, baie cu aburi, mofeta, facilitati de relaxare si tratament

Restaurantul hotelului dispune de 200 locuri și oferă bunătăți din bucătăria românească tradițională și câteva finețuri gourmet din bucătăria internațională.

Hanul Paprika & Grădina de vară formează zona rustică a complexului hotelier, care cuprinde un restaurant și o terasă special amenajată pentru gustări tradiționale, scoase chiar din cuptorul bunicii. Seara aici se organizeaza, cine BBQ, petreceri cu DJ, întâlniri la focul de tabără sau concursuri de gătit, după preferințele participanților.

Lobby barul hotelului cu șemineul iconic, este un loc ideal pentru relaxare și socializare. Aici puteti savura cafeaua sau freshul de dimineață, sau mai tărziu puteti comanda din bogata listă de băuturi și vinuri.

Dispunem de 4 săli de conferințe, 3 săli in clădirea hotelului de 35, 60 si 250 locuri și o sală într-o clădire anexa cu o capacitate de 270 locuri, toate dotate cu echipamente performante

Traseele de la Adventure Park au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole, un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă și ajută întărirea încrederii reciproce prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.

In cadrul complexului exista posibilitate la urmatoarele activități, pista de alergare 1,7 km , închiriere biciclete și piste de mountain bike, miniferma de animale, offroad, paint ball, terenmultifunctional de sport, biliard, tenis de masă, zid de escaladare, și drumeții la atracțiile turistice din zonă.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.