Pensiunea Hovirag, Borzont

Borzont; Borzont Nr. 132

DescriereFacilitati
Descriere
Dragi oaspeţi!
Vă salutăm cu mult drag la pensiunea noastră!
Pensiunea-Restaurant Hóvirág vă aşteaptă cu drag într-o atmosferă caldă, prietenească. Pensiunea noastră este situată într-o zonă liniştită, într-un peisaj pitoresc, munţii împăduriţi din jur, brazii uriaşi invitându-vă la drumeţii sau excursii, ca în poveşti. Poate fi găsită uşor mergând pe drumul Bucin dinspre Gheorgheni în direcţia Praid şi Sovata, la 16 kilometri de la Gheorgheni în stânga drumului.
Pensiunea este nou construită, are două etaje şi 9 camere cu paturi duble, care pot fi suplimentate la cerere. Camerele confortabile sunt dotate cu baie proprie cu cabină de duş, TV LED, DIGI TV, conexiune la internet wireless, căldura este asigurată de centrala termică proprie.
Restaurantul de 70 persoane Vă aşteaptă cu specialităţi culinare, reţete unice, din meniul nostru veţi putea alege din peste 50 de feluri de mâncare. Printre bucatele recomandate se regăsesc atât mâncărurile tradiţionale secuieşti, autohtone, cât şi reţete din bucătăria internaţională.
Restaurantul nostru poate fi locaţia ideală pentru organizarea nunţilor, unor cine romantice, festivităţi, petreceri de aniversare. Voia bună de întotdeauna este asigurată de muzică live. Totul Vă aşteaptă într-un singur loc, pentru a petrece clipe de neuitat împreună cu familia şi prietenii Dvs, cu partenerii de afaceri.
La cererea Dvs Vă stăm la dispoziţie cu organizarea excursiilor, Vă asigurăm ghid turistic şi interpret.
Camerele comfortabile, amenajate frumos, peisajele de basm, cele mai bune gustări, personalul conştiincios Vă asigură, ca şederea Dvs la pensiunea noastră, să fie cât mai plăcută şi odihnitoare.
Vă invităm aşadar cu drag, să aveţi parte de primire caldă, de o deservire şi servicii de calitate. Sperăm, că serviciile oferite de pensiunea noastră Vă vor satisface toate dorinţele şi Vă vor ajuta să vă reîncarcaţi cu energie.
Aşteptăm cu interes si Vă mulţumim aprecierile Dvs, eventualele observaţii ne vor ajuta să fim mai buni, mereu la dispoziţia Dvs.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 15000 metrii
  • Centru in apropiere - 6000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.