Hotel La Dolce Vita, Bran

Bran; Strada Soseaua Branului Nr. 78

Descriere
Descriere
Cu centru spa, saună şi zonă de fitness, Hotelul La Dolce Vita se bucură de o locaţie rurală liniştită, la doar 3 km de Castelul Bran. Este oferit un restaurant à la carte şi o terasă mare.

Toate camerele au acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV prin cablu. De asemenea, toate camerele sunt pardosite cu mochetă şi au zonă de relaxare. Cele mai multe au balcon.

Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Oaspeţii se pot relaxa la barul Collina situat la parter. Pub-ul Tempo oferă facilităţi de snooker, darts, precum şi o varietate de cocktailuri.

Centrul de Sănătate Armonia oferă tratamente cu masaj şi aromoterapie, la un cost suplimentar. Hotelul La Dolce Vita oferă şi facilităţi pentru tenis de masă.

De asemenea, hotelul are centru de afaceri cu săli de şedinţă şi servicii de fax. Sunt oferite servicii de spălătorie şi călcătorie.

Pârtia de schi Bran-Zănoaga se află la 6 km de hotel. Oraşul Braşov este la 25 km iar Parcul Naţional Piatra Craiului se află la 50 de km.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.