Pensiunea Marina, Bran

Bran; Strada Branului Nr. 55

DescriereFacilitati
Descriere
La 23 de km de Brașov, la intrarea în Bran, pe partea stângã, la borna km 111, la doi pași de complexul Wolf (mai nou, Mega Image), sunt douã pensiuni îngemãnate: Pensiunea Marina și Pensiunea Mir, înconjurate de grãdinã și livadã cu vișini și alãturi de care susurã un pârâu strãjuit de arini falnici și foșnitori.

Dupã drumul prin munți, mai ales dacã neobositul cãlãtor a coborât serpentinele de la Pârâul Rece, dintre Predeal și Râșnov, pensiunile par locul ideal pentru un prim popas. Amândouã se aflã la 100 de metri de la stradã, într-o zonã liniștitã, departe de agitație și aglomerație.

Întâi se delecteazã ochiul: la sud-est se ridicã masivul Bucegilor, cu pãduri care se cațãrã pânã aproape de pãșunile de pe culmi; la sud-vest – crestele zimțate și pleșuve ale Pietrei Craiului; la sud se întrezãrește Castelul Bran, ale cãrui ferestre din turnul principal, seara, când sunt luminate, seamãnã cu ochii roșii ai unui vampir; la nord, zarea e spartã de Mãgura Codlei și de cetatea Râșnov, ca o enormã ciupercã albã crescutã în verdele muntelui. Cãlãtorul are impresia cã se aflã în centrul lumii și toate s-au aranjat de minune pentru el.

Dupã ce s-a delectat ochiul, urmeazã confortul. Pensiunea Marina oferã cazare în 8 camere duble și 2 apartamente dotate cu baie, tv, balcon și încãlzire centralã; accesul la bucãtãrie este gratuit. Situatã în aceeași grãdinã, Pensiunea Mir oferã cazare în trei camere duble și douã apartamente dotate cu baie, Tv, încãlzire centralã și, firește, acces gratuit la bucãtãrie. Existã parcare, loc de joacã pentru copii, terasã în aer liber.

Numarul total de locuri de cazare în cele douã pensiuni - 40.
Iar dupã ce cãlãtorul s-a cazat, urmeazã rãsfãțul - cine îl dorește. La cerere, se organizeazã plimbãri spre munte cu trãsura ori cãruța; iarna - cu sania. La cerere se poate servi masa cu produse tradiționale.

Existã o salã de conferințe 110 mp și 80 locuri, dotatã cu flipchat, video-proiector, pupitru.

Locul este ideal pentru organizarea de conferințe, team-building-uri, training-uri, tabere școlare și alte evenimente de acest gen.

În sfârșit, nu lipsesc distracțiile din afara celor din pensiune și obiectivele turistice – la 2 km este Castelul Bran, alãturi de Castel este Muzeul Vãmii în care, dupã retrocedarea castelului, au fost transferate mobilierul, tablourile, ceramica, armurile și covoarele. Meritã o vizitã! Mai departe sunt cheile Zãrneștiului, cheile Râșnovului, rezervația de urși de la Zãrnești, peșterile Râșnov, Liliecilor, Dâmbovicoarei, pârtiile de ski din Zãnoaga, Poarta și, mai departe, Poiana Brașov. Ai de ales!
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 6000 metrii
  • Gara in apropiere - 3000 metrii
  • Centru in apropiere - 2000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.