Pensiunea Marmot Residence, Bran

Bran; Strada Predelut Nr. 6

Descriere
Descriere
Pensiunea Marmot Residence este situata la doar 2 km de legendarul Castel Bran intr-o zona linistita, departe de aglomeratia si zgomotul din centru statiunii. Aceasta este una dintre putinele pensiuni din Bran care va ofera linistea necesara relaxarii dumneavoastra , intimitatea dorita si o priveliste superba spre muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Oferim cazare in 8 camere spatioase, cu pat matrimonial, dotate fiecare cu baie proprie si o terasa generoasa, unde se pot admira livada si muntii. Baia este dotata cu uscator de par, wc si cabina de dus. Camerele dispun de: tv-cablu, internet wireless .

Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri, beneficiind si de o terasa spatioasa unde deasemenea se poate servi masa.

Barul nostru este unul rustic unde puteti servi de la traditionala palinca de prune ardeleneasca pana la racoritoare, bere, cafea, vin, whisky etc.

Dispunem de o parcare mare, de 20 de locuri in curtea pensiunii si mult spatiu verde.

Va asteptam cu familia, cu prietenii sa va relaxati, sa va distrati, cu colaboratorii si cu partenerii de afaceri, la teambuilding-uri sau sa incheiati afaceri de succes.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.