Pensiunea Oana Boutique, Bran

Bran; Strada Predelut Nr. 111

Descriere
Descriere
oana boutique

oana boutique, este o locatie nou inaugurata care vă aşteaptă într-o atmosfera intimă şi cochetă, situata la doar doi km de legendarul castelul bran, obiectivul turistic ce a adus faima acestei aşezări omeneşti prin povestiri si intamplari pe care noi suntem gata sa vi le impartasim. “oana boutique “ are scopul de a deveni oaza dumneavoastra de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si buna dispozitie.
pensiunea dispune de 13 camere duble, dotate modern care satisfac necesităţile oaspetilor atât din punctul de vedere al confortului cât şi cel al curatenei. Fiecare camera este dotata cu plasma tv, wi-fi gratuit, minibar , uscator de par, produse de igiena , terasa proprie si baie proprie cu cabina de dus. caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.
pensiunea oana boutique , este locul perfect, care ofera posibilitatea de a petrece un sejur plin de relaxare si liniste in inima naturii departe de stresul cotidian, in mod special prin asezarea sa, oaspetii, au acces facil la toate obiectivele turistice si istorice din statiunea turistica bran. cetatea râșnov este la doar zece minute de mers cu mașina, Brașovul la douazeci si cinci kilometri, rezervația naturala de ursi de la zarnesti 10 minute de mers cu masina, pârtia de sky - zănoaga la 10 minute, la fel si accesul către restaurantele si cafenele din centrul stațiunii.
grădina pensiunii da posibilitatea oaspeților de a organiza diverse activitati cum ar fi: grătar, fotbal, tenis de masa etc.
de asemenea, foisorul nostru reprezinta locul perfect pentru a lua masa in aer liber, iar pe cei care doresc sa petreaca o seara de neuitat ii invitam la un foc de tabara.
parcarea este privată si gratuită in mod exclusiv pentru oaspeții cazati pe toata perioada sejurului!

pentru a va putea convinge va asteptam sa ne treceti pagul !
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.