Aqua Park

Brasov

Prezentare

Deschis in anul 2007, Paradisul Acvatic Brasov reprezinta un centru de sanatate si distractie pe o suprafata de 24.000 mp, din care jumatate este acoperit iar cealalta jumatate este destinat sezonului estival. Capacitatea acestuia este de peste 1950 de persoane, iar in jurul bazinelor, in zona de sezlonguri se pot relaxa aproximativ 1450 de persoane. Complexul dispune de: doua piscine in aer liber, sase piscine interioare, grota de relaxare, restaurant si terase, tobogane cu apa,  teren de fotbal acoperit,  teren de volei pe nisip,  saune, jacuzzi si  sala de fitness.

 

Toata lumea este binevenita in minunata lume a apei, de la cei mici pana la cei varstnici, fiecare gasind cel putin un element in care sa se poata relaxa in cadrul complexului de agrement.

 

Avand in vedere faptul ca lucrurile de calitate sunt mereu apreciate, complexul de agrement tine foarte mult la clientii sai astfel, utilizeaza cea mai avansata tehnologie de tratare a apei din piscine, mai exact dispune de un sistem de ultima generatie de tratare si filtraj al apei. Acestea sunt utilate cu microprocesoare ce dau comanda pompelor de dozare informatii cu valorile optime de substante necesare pentru bazine. Astfel, valorile nu sunt depasite niciodata, apa fiind perfect curata. Totodata de utilizeaza si un sistem de filtrare cu raze ultraviolete ce are rolul de a mentine calitatea apei la nivelul normal si in parametrii optimi.

 

Pentru turistii care doresc o zi de relaxare in paradisul acvatic dar care poseda masini, complexul pune la dispozitia acestora o parcare generoasa de peste 550 de locuri, pazita, pentru deplina siguranta a clientilor.

 

Serviciile oferite in cadrul complexului Aqua Park Brasov– Paradisul Acvatic Brasov sunt grupate pe 5 categorii Sport-Sanatate, Relaxare, Distractie, Paradisul Copiilor si Servicii Complementare, iar in cadrul fiecareia sunt detaliate activitatile de agrement ce se pot realiza. Pentru cei ce doresc mai multa relaxare Aqua Park ofera: sauna finlandeza, bazin de relaxare, jacuzzi, bio-sauna, dusuri cervicale, grota de relaxare, bazin interior-exterior, sauna umeda, hidromasaj si masaj. Toboganele cu apa, dusurile rustice, terenul de volei pe nisip, trambulinele pentru sarituri si bazinele exterioare incearca sa ofere senzatii celor ce doresc sa se distreze. Nici copii nu sunt uitati, acestora fiindu-le rezervate tobogane, loc de joaca, piscine pentru copii, iar la cerere se pot organiza si petreceri de zi de nastere, astfel realizand un mic paradis al copiilor. Iubitorii de sport si adeptii stilului de viata sanatos pot opta pentru: aqua-gym, kangoo-jumps , sala de fitness, bazin de inot sau teren de fotbal. Ca si servicii complementare in cadrul complexului puteti regasi centre inchirieri cat si magazine cu articole de piscina, saloane de cosmetica, solarii, restaurant, terase cat cursuri de inot.

Adresa

Bulevardul Griviței 2F, Brașov

Preturi

Adult: 30 lei (2 ore)

Copii (cu inaltimea pana la 1,40m):25 lei (mai mult de 3 ore)

Orar

Luni - Duminica: 11:00-22:00

Contact

Numar telefon: 0268 440 070

Pagina internet: www.paradisulacvatic.ro

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.