Apartament Casa Mandl Brasov, Brasov

Brasov; Strada Piata Sfatului Nr. 7

DescriereFacilitati
Descriere
Apartamentul in suparafata de 90 de metri patrati utili este renovat si mobilat recent si dispune de o cameră de zi dotata cu zona de luat masa, coltar extensibil, pat dublu matrimonial, minibar, un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, precum și Wi-Fi gratuit; dormitor cu pat dublu matrimonial, fotolii Oaspeții au la dipozitie o bucătărie complet utilata ( plita electrica,cuptor cu microunde, prajitor paine, sandwich maker, cafetiera, cana electrica, etc.). Baia oferă un duș modern si elegant. Un balcon spre curte este accesibil pentru relaxare în aer liber.

Casa Sfatului, un important monument de arhitectură se afla la doar cativa metri distanta.Biserica Neagră este situată la 150 de metri distanță si poate fi admirata de la ferestrele apartamentului,precum si muntele Tampa, Turnul Alb, Turnul Negru. Un magazin alimentar și o varietate de restaurante pot fi găsite într-o plimbare de 2 minute.

Acest apartament este situat în inima orașului vechi din Brasov - Piata Sfatului nr. 7, locul in care se desfasoara expozitii, concerte, spectacole, targuri de Craciun, etc. Apartamentului se află într-o clădire ce dateaza din jurul anilor 1890, Casa Mandl, și are o vedere superba asupra monumentelor reprezentative ale Brasovului( Biserica Neagra , Casa Sfatului, Turnul Alb,Turnul Negru, etc).

Construit în timpul Imperiului Austro-Ungar, în 1890, de David Mandl și Rose Aron, casa a fost folosită de către o bancă (Societatea Romana Bancara), în anii 1930 și prost adaptat pentru clasa muncitoare ca si locuință În timpul anilor 1950. Frumoasa poarta de metal, ferestrele usilor de la intrarea in cladire, poartă încă inscripția SBR (Societatea Romana bancara). Am incercat sa pastram elementele originale ale imobilului cum ar fi parchetul de steajr masiv, dalele din mozaic ale terasei si bucatariei,soba de teracota, glasvandul.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 2000 metrii
  • Centru in apropiere - 1 kilometrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.