Casa Casuta Din Oras, Brasov

Brasov; Strada Aurel Vlaicu

Descriere
Descriere
Strategic amplasata la numai 1km de Gara Brasov (intre 10 si 15 minute de mers pe jos), intr-o zona rezidentiala de case, cu un acces usor catre centrul vechi al orasului Brasov (10 minute cu transportul in comun), Casuta din Oras va ofera cazare in Brasov la standarde europene si la preturi competitive.

Astfel, punem la dispozitia dumneavoastra 3 camere duble cu bai proprii, in conditii de pensiune cu confort de 3 stele. Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca sejurul dumneavoastra sa fie unul reusit.
Fie ca va aflati in orasul Brasov in scop turistic sau in scop de afaceri, va stam la dispozitie cu cele mai bune serivicii de cazare pe care vi le putem oferi.

Recent renovata (sfirsitul anului 2009) si amenajata cu materiale si finisaje de inalta calitate, special concepute pentru linistea si confortul dumneavoastra, pensiunea dispune de 3 camere duble cu bai proprii dupa cum urmeaza:
- Camera 1 (rosu): - camera dubla superioara dotata cu pat matrimonial, si baie spatioasa
- Camera 2 (albastru): - camera dubla sau twin (la alegerea turistului), dotata cu 2 paturi single care pot forma un pat matrimonial si baie proprie cu cabina de dus
- Camera 3 (verde): - camera dubla sau twin (la alegerea turistului), dotata cu 2 paturi single care pot forma un pat matrimonial si baie proprie cu cabina de dus.

Fiecare camera are in dotare:
Saltele de inalta calitate si cu grad de confort ridicat
Tv - Lcd
Cablu cu peste 40 programe
Prosoape (mic+mare) + prosop pentru picioare
Noptiere
Acces la internet wireless gratuit in camere si hol

De asemenea va punem la dispozitie in holul comun al pensiunii:
Frigider
Plita electrica cu 2 ochiuri
Filtru de cafea
Cuptor cu microunde (la cerere)
Centrala termica la dispozitia turistului
Apa calda si caldura in permanenta

Un alt aspect important este faptul ca doua dintre camerele pensiunii pot fi configurate in functie de dorintele turistilor ca si camere twin sau double. Paturile din aceste camere sunt special construite astfel incit, in cazul in care se solicita configurarea camerei double, saltelele celor 2 paturi se unesc si intre ele nu exista nici o despartitura, confortul dumneavoastra fiind astfel acelasi ca si in cazul camerei cu pat matrimonial.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.