Hotel Citrin, Brasov

Brasov; Strada Rosiorilor Nr. 18-20

DescriereFacilitati
Descriere
Hotelul Citrin este situat in centrul financiar al Brasovului (Centrul Civic), la 10 minute distanta de Centrul vechi al Brasovului unde se regasesc toate atractiile istorice ale Brasovului- Biserica Neagra, Piata Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Cetatea veche a Brasovului.
Imbinand armonios stilul clasic cu cel modern, Hotel Citrin satisface cele mai variate gusturi. Cu siguranta, clientii vor gasi aici un spatiu cald, intim, generos si confortul specific unei constructii noi.Oferind servicii deosebite de cazare, este un hotel potrivit atat pentru business cat si pentru vacante cu familia. Cele 27 camere sunt structurate :in 12 camere duble twin, 9 camere duble cu pat matrimonial, 3 camere duble confort si 3 camere duble deluxe.
Hotel Citrin dispune de un restaurant select de 60 locuri in care clientii pot servi micul dejun, oferind totodata locatia ideala organizarii de petreceri, nunti sau botezuri. Veti fi intampinati aici de un personal caracterizat de profesionalism si entuziasmul tineretii. Sala de conferinta dotata si utilata complet pentru intalniri de afaceri reusite are capacitatea de 50 locuri.
Hotelul dispune si de o sala de fitness .

Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 2000 metrii
  • Centru in apropiere - 1000 metrii
Localizare pe harta
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.