Hotel Domeniul Dambu Morii, Brasov

Brasov; Strada Alunis Nr. 4

DescriereFacilitati
Descriere
Aflat la 7 km de centrul Brașovului (destinație turistică de top a României), Domeniul Dâmbu Morii deschide porțile către o oază de confort și relaxare. Descoperă natura și lasă-te furat de peisajul pitoresc al unui colț de lume aflat la poalele munților. Aerul curat și mediul prietenos te vor cuceri cu siguranță.

Situat la câteva minute de traseul ce conduce la Cascada și Canionul 7 scări (reabilitate în vara anului 2015) dar și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 1,5 hectare îți propune să te bucuri de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.

Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere) este completată de un restaurant (110 locuri), o sală de evenimente festive sau corporate (250 locuri), 2 săli de conferințe (cu capacitatea de 80 respectiv 50 de locuri) cu dotări specifice: flip chart, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, videoproiector, wi-fi, lumină naturală, consumabile pe toată perioada desfășurării evenimentelor.

Suntem o gazdă primitoare a evenimentelor specialecum ar fi: conferințe, team building-uri, petreceri private, botezuri, cununii sau alte evenimente deosebite.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 2700 metrii
  • Gara in apropiere - 600 metrii
  • Centru in apropiere - 700 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.