Hotel Domnesc, Brasov

Brasov; Strada Timis Nr. 70

Descriere
Descriere
Complexul hotelier Hanul Domnesc *** amplasat ideal la intersectia dintre Brasov si Sacele, pe DN1, la poalele muntelui Piatra Mare, avand un acces auto facil catre zona comerciala a orasului, la 8 km de centrul istoric al Brasovului sau la 15 km de Predeal. Hanul Domnesc *** reprezinta locul ideal pentru turismul de business şi cel de placere, atragand prin zona turistică aflata in imediata apropiere.

Complexul Hanul Domnesc ***, o locatie noua, deschisa la începutul anului 2012, va asigura petrecerea unor clipe minunate intr-un cadru intim si rafinat, ideal pentru grupuri de lucru, este un punct de atractie pentru turistii romani si straini de toate varstele.

Aici se pot organiza conferinte, seminarii, intalniri de afaceri sau evenimente festive. Suntem o gazdă minunata, avand toate dotarile necesare pentru reusita oricarui eveniment important pentru dumneavoastra.

Complexul hotelier Hanul Domnesc *** a fost construit pornind de la un concept simplu, dar eficient: confort si eleganta. Cu o arhitectura deosebita complexul Hanul Domnesc *** te introduce parca intr-o epocă demult apusa, unde calatorul poposeste si beneficiaza de cazare, mancare buna si bautura.

Dotarile hanului sunt de ultim moment si se adreseaza calatorului modern si sofisticat prin continue inovari si inalte standarde de calitate si ospitalitate. Un interior atent decorat, o atmosferă calduroasa, servicii si facilitati personalizate, confort, intimitate… toate pentru un oaspete deosebit.

Hotelul nostru ofera oaspetilor 48 locuri de cazare dispuse in 23 spatii de cazare in următoarea structura: 2 apartamente, 12 camere matrimoniale si 9 camere duble twin.

Restaurantul pune la dispozitia clientilor o capacitate de 180 de locuri, impartit in mai multe separeuri pentru a creea intimitate, este locul potrivit atat pentru petreceri private cat si pentru o masa relaxanta cu prietenii sau o cina romantica.
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.