Hotel Grand Hotel, Brasov

Brasov; Strada Garii Noua Nr. 6

DescriereFacilitati
Descriere
Grand Hotel**** este situat intr-o zona linistita, in depresiunea Brasovului, in orasul de la poalele Tampei, la o distanta de 2 ore de Bucuresti, 2 ore de capitala culturala a Europei-Sibiu si 2 ore de orasul medieval Sighisoara.
Cateva dintre facilitatile de care va puteti bucura sunt : acces cu cartela magnetica , televizor cu cablu TV, birou de lucru , telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet de mare viteza, minibar, safe in camera, jacuzzi, sauna, piscina exterioara, masaj, fitness, biliard, jocuri, room-service, parcare pazita si gradina interioara.
Hotelul se adapteaza celor ce-l viziteaza in scopul afacerilor, punand la dispozitie 2 sali de conferinte dotate corespunzator (videoproiector, ecran de proiectie, internet, flip-chart,laser pointer) , receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless.
De asemenea cuplurile proaspat casatorite si nu numai, pot avea parte de surprize inedite si clipe de neuitat in camerele cu un design special, dotate cu jacuzzi si special decorate.
Asadar, va asteapta oricare dintre cele 17 camere duble, 2 single sau apartamentul, pentru a va simti rasfatati, relaxati si pentru a gusta putin cate putin din luxul si atmosfera unica oferita de Grand Hotel.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 7000 metrii
  • Centru in apropiere - 9000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.