Pensiunea Ferma Agroturistica, Brasov

Brasov; Brasov Rasnov Glajerie Km6+400

Descriere
Descriere
Bine ați venit la Ferma Agroturistica FLOARE DE MACES!

Ferma noastra este situata în Transilvania Brasov Tara Barsei Valea Rasnoavei Glajerie (se poate ajunge foarte usor din Bucuresti Sibiu Brasov Rasnov Predeal Busteni Bran Moeciu Poiana Brasov ).Inchiriere in scop turistic intreaga capacitate.

Cazarea oaspetilor la ferma noastra se face intr-o constructie din lemn masiv, ecologica, deosebit de curata, luminoasa şi spaţioasa, care este compusa din camera de zi si bucatarie utilata, 6 dormitoare cu baie cu hidromasaj fiecare (capacitate de 12 persoane, cu posibilitati de suplimentare). De asemenea, dormitoarele au covoare traditionale iar bucataira este complet echipata cu plita si cuptor cu gaze, frigider si congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, pahare, vesela din ceramica alba, tacâmuri, oale si tigai si stergare. Pentru confortul dumneavoastră personal, sapunul de mâni, samponul si uscătorul de păr sau sapunul de vase sunt nelipsite. Ferma are zona sa de gazon propriu cu masă de picnic de unde vă puteţi bucura de o privelişte magnifică si unde se poate face gratar cu lemne, in aer liber. Puteţi aduce propriul lemne de foc sau zilnic gasiti la fata locului o cutie cu lemne din partea gazdei. Locul nostru de relaxare si recreere este situat convenabil, aproape central şi in apropiere de cele mai multe oraşe mari cu facilităţile lor şi atracţiile turistice, cum ar fi Rasnov, Brasov, Predeal, Poiana Brasov, unde gasiti restaurante, cinematografe şi mall-uri.
Rezervari AICI
Camera de zi, pentru oaspeţii noştri, dispune de un televizor cu programe transmise prin cablu, DVD-ul cu sonorizare, bibliotecă de cărţi si reviste, jocuri şi puzzle-uri. Stai pe spate şi te relaxezi pe canapea si fotoliile din bumbac, confortabile şi elegante. De asemenea, Terasa punte este complet mobilata, toate acestea sunt pentru a te bucura, a citi o carte, a sta la povesti cu prietenii, a admira frumoasa grădina de flori, sa te bucururi de privelistea muntelui sau pur si simplu sa-ti ridici privirea la stele. Proprietatea întreaga se afla in vecinatatea Parcului National Bucegi care este alcătuită în principal din pădure, cu trasee montane care va conduc pe crestele mntilor unde veti gasi cascade frumose si mici, rauri cristaline, dar mari şi multe alte semne ale vieţii sălbatice.

Rezervari aici
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.