Pensiunea Green Park, Brasov

Brasov; Calea Bucuresti Nr. 310 D-E

DescriereFacilitati
Descriere
Va invitam la Pensiunea Green Park *** situata la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, intr-o poiana usor accesibila la marginea padurii.

Amplasamentul ofera avantajele pozitionarii in mijlocul naturii, intr-o zona inconjurata de masivul Piatra Mare si muntii Postavaru dar si al proximitatii fata de zona comerciala a orasului ( Carrefour, Metro, Selgros,Bricostore, Praktiker, Decathlon, etc) precum si al numeroaselor facilitati recreationale ( baze sportive, camping, Aquapark, casino, Park Aventura, Gradina Zoologica proaspat renovata, telescaun si partia de ski Bunloc )

Si nu numai atat, locatia se gaseste la numai 15 minute de centrul istoric al Brasovului sau la 15 minute de Predeal,la numai 30 de minute de Busteni sau de Poiana Brasov, la 45 de minute de Sinaia, Bran sau Cheia.

Pensiunea Green Park reprezinta locul ideal pentru turismul de business, transit si cel de placere, atragand prin peisaj si accesibilitate catre confortul urban.

Dispunem de 9 camere duble, 1 camera tripla si 1 apartament cu doua camere pentru 8 persoane.

Sala de evenimente Green Wood va sta la dispozitie pentru a organiza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, etc. Cu o capacitate de 50 de persoane, sala dispune de parcare proprie, de huse si funde puse la dispozitia clientilor in mod gratuit, aerisire foarte buna, sonorizare, flip chart si videoproiector.

Un avantaj al salii este ca face parte din Pensiunea Green Park si va putem asigura si cazare pentru invitatii dvs.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 6000 metrii
  • Centru in apropiere - 6000 metrii
  • Lac in apropiere - 1500 metrii - Noua
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.