Parc Aventura

Brasov

Prezentare

Un mod placut de petrecere a timpului liber si totodata o posibilitate de a face ceva sport dar si o cura de relaxare activa este Parcul de Aventura Brasov sau Aventura Park Brasov.

Acesta pune la dispozitia iubitorilor de adrenalina si miscare in aer liber paisprezece trasee pentru a fi parcurse de fiecare membru al familiei, pentru ca acestea sunt categorizate pe nivele de dificultate, de la incepator pana la expert. Si pentru ca siguranta este pe primul loc fiecare participat la aventura din aer liber va fi dotat cu echipament de securitate cu doua carabiniere ce vor fi utilizate in mod obligatoriu pe toata durata aventurii.

Pentru a fi cat mai atractiv, fiecare traseu are cate o culoare specifica ce reprezinta totodata si nivelul de dificultate.

Traseele mov sunt destinate copiilor cu varsta mai mica de 8 ani, avand un sistem de siguranta care nu necesita manipularea carabinierei. Parc Aventura pune la dispozitia copiilor 4 astfel de trasee.

Cele doua trasee galbene sunt destinate copiilor cu varsta mai mare de 8 ani si celor care vin pentru prima oara in parcul de aventura pentru a se obisnui sau pentru cei care nu au suficient curaj. Inaltimea maxima a traseelor galbene este de 3 metri.

Traseele vezi sunt si ele destinate incepatorilor, diferenta constand in diversitatea jocurilor propuse si totodata de inaltimea maxima care ajunge la 6 metri. Numarul traseelor verzi este de 3.

Traseele cele mai cautate si apreciate de catre aventurieri sunt cele ce au culoarea albastra. Dificultatea acestora este medie adica nu sunt foarte greu de parcurs dar nici extrem de usoare ca cele mov, galbene sau verzi. Parc Aventura ofera doua astfel de trasee.

Doritorii de senzatii maxime si adrenalina continua au posibilitatea de a alege intre cele 2 trasee rosii sau cel negru, avand o inaltime maxima de 20 m in cadrul traseului negru. Indemanare, curaj, tehnica, forta si energie sunt elementele necesare parcurgerii acestor trasee.

Iubitorii de tiroliana au posibilitatea de a se da si pe acest element, avand o lungime de 111 m la o inaltime de 3 metri. Elementul fabulos este ca tiroliana traverseaza un lac, fapt ce-l face mult mai palpitant.

Adeptii bungee-jumping -ului au oportunitatea de a face si acest lucru in cadrul Parc Aventura din Brasov, sarind de la o inaltime de 16 m.

Toti cei care doresc sa-si testeze limitele si sa le depaseasca, Parc Aventura din Brasov este locul potrivit.

Adresa

Strada Paltinului, Brașov

Preturi

Adulti (de la 18 ani): 40 lei

Elevi/Studenti: 35 lei

Copii (de la 8 la 11 ani): 30 lei

Pici (de la 4 la 7 ani): 30 lei

Grup adulti (de la 10 persoane): 35 lei 

Preturile sunt pentru 3 ore de aventura in cadrul parcului Aventura Parc Brasov.

Orar

Vineri - Sambata - Duminica  10:00 - 16:30

In luna Decembrie, Ianuarie si Februarie parcul este deschis doar vineri, sambata si duminica, in intervalul orar 10:00 - 16:30.

Contact

0755 08 55 55

0268 33 78 17

http://www.parc-aventura.ro/ro/

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.