Smile Aquapark

Brasov

Prezentare

Pentru toti doritorii de distractie si de aventuri acvatice Smile Aquapark este alegerea potrivita. Avand o suprafata de aproximativ patru hectare, acest parc acvatic este locul ideal pentru o portie zdravana de racoare intre-o zi insorita si calduroasa de vara. Parcul acvatic pune la dispozitia doritorilor, o variata paleta de activitati si elemente distractive. Printre acestea se numara 4 terenuri de fotbal, piscina utilata cu sezlonguri, tobogane kamikaze, tobogane pentru colac, tobogan multi-pista, baruri pentru a savura bauturi racoroase de vara dintre care  un bar este acvatic.

Numarul total de tobogane de apa este de sapte, acestea oferind senzatii maxime. Cei mai curajos si aventurosi au posibilitatea de a testa toboganele kamikaze pentru a gusta cat mai multa adrenalina. Cei care adora sa se distreze dar totusi nu detin curajul necesar, le este recomandat toboganul multi-pista, iar pentru cei ce vor sa se distreze mult de tot si sa fie „cu gura pana la urechi” cele trei tobogane pentru colac sunt alegerea potrivita.

Avand in vedere faptul ca parcul acvatic tine la clientii sai, apa este filtrata zilnic, ba chiar mai mult de atat. Apa din bazinele pentru copii este filtrata la fiecare ora odata iar in cazul bazinelor de adulti este filtrata la fiecare 3 ore.  In cadrul complexului acvatic Smile Aquapark siguranta clientilor este primordiala, astfel pe durata intregului program 40 de supraveghetori au grija ca sa nu se intample nici un eveniment de factura negativa.

Preturile la intrarea in cadrul complexului nu sunt exagerate, iar restaurantele si barurile va pun la dispozitie cocktailuri racoroase alcoolice sau non-alcoolice, si meniuri delicioase cu specific romanesc si international.

In concluzie, Smile Aquapark Brasov ofera tuturor celor care doresc sa evadeze din cadrul caldurii toride vara, o frumoasa modalitate de a-si petrece timpul relaxandu-se si distrandu-se in acelasi timp.

Adresa

Strada Prunului, Brașov 500322

Contact
Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.