Hotel Litovoi Central, Bucuresti

Bucuresti; Strada Toamnei Nr. 68

Descriere
Descriere
Ne adresăm de asemenea clienților de tip business cât și turiștilor, oferind o paletă vastă de servicii gata să răspundă tuturor exigențelor dumneavoastră.
Punem la dispoziția distinșilor noștri clienți, 16 camere dintre care 5 sunt camere single, 9 camere matrimoniale, o camera twin, si una familiala (de 4 persoane: de exemplu parinți și 2 copii). Camerele sunt dotate cu aer condiționat, cablu TV, mini-bar, duș, baie și bar în incinta hotelului. De asemenea, în incinta hotelului avem acces gratuit la Internet Wireless.
Hotelul este situat în București, Sector 2, pe strada Toamnei intersectie cu Bulevardul Dacia. Se poate ajunge usor și rapid în centrul Bucureștiului cu mijloacele de transport public cât și pe jos. Poziționarea sa centrala este un avantaj deosebit și satisface nevoile clienților noștri. Piață Romană spre exemplu fiind situată la 10 minute de mers pe jos. Se poate face acces la metroul din Piață Romană pentru M2 dar și de la Obor pentru M1. În vecinătatea hotelului intâlnim Calea Moșilor unde găsim cu ușurință o varietate de bănci sau case de exchange, Poșta Română, restaurant, fast-food, super-market, bar & cafe.
Facilitățile disponibile în hotel:
Aer Condiționat
Recepție Non-Stop 24h
Depozit de bagaje
Seif
Parcare privată cu supraveghere video
Pază
Dușuri 24h
Uscător de păr
Fier de călcat
Frigider
Televizor LCD
Internet Wireless
Telefon / Fax, Scanner, Imprimantă
Info Turism
Apă, ceai și cafea gratuit
Facilități disponibile în apropiere de hotel:
Bănci comerciale
Case de schimb valutar
Poșta Română
Restaurant „Pizza Hut”
Fast-Food „KFC”
Super-Market „Mega-Image”
Bar & Cafe
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.