Pensiunea Casa Verde, Bucuresti

Bucuresti; Sector 1, Aleea Teisani, Nr. 70

DescriereFacilitati
Descriere
Cazare in Pensiunea Casa Verde,situata in partea de nord a Bucurestiului,
un loc liniştit şi nepoluat,unde puteţi găsi un spaţiu de cazare care să îmbine în mod fericit confortul cu rusticul. Curtea generoasa cu multa verdeata asigura si parcare pt autoturismele oaspetilor nostri.
De ce un vizitator al Bucureştiului nu ar alege, chiar şi în cazul unei călătorii în scop de afaceri, să stea într-o vilă departe de tumultul cotidian al unui hotel central, dar fără să facă rabat de la condiţiile cu care este obişnuit?
Acest loc poate fi găsit în sectorul 1 al Bucureştiului, mai exact, în pădurea Băneasa - Aleea Teişani nr. 70 unde te poţi simţi ca la munte.
Pentru un week-end in tranzit,in vacanta sau pentru o calatorie in scop de afaceri Pensiunea Casa Verde este locul care combina utilul cu placutul si calitate pret.
Imaginati-va un loc linistit unde sa va simtiti ca la munte sa aveti parte de aceeasi priveliste si aceeasi liniste. Acest loc se numeste Pensiunea Casa Verde , este situata in nordul Capitalei mai exact :in padurea Baneasa intre Aeroportul Baneasa si Aeroportul Otopeni aproape de DN1.Aici veti avea parte de intimitate si de relaxare fie si pentru cateva ore.Pensiunea Casa Verde vine in intampinarea clientilor nostri cu un produs care ajuta la un sejur cat mai placut. Vă aşteptăm sa ne vizitati.
Va oferim de la 1 la 30 locuri de cazare în 13 dormitoare duble cu baie proprie, living-uri,sala de mese, apă caldă permanent, aer condiţionat, TV digital, telefon, fax , internet wireless si parcare asigurata intr-o curte generoasa de 2000 mp. Bucătaria este echipata şi oferă acces liber pentru cei dornici sa gătească. Oferta noastra mai include si posibilitatea de a face grătar în aer liber, pentru aceasta având la dispoziţie trei spaţii special amenajate.si lemne din belsug.
Pretul unei camere duble este doar de 123 Ron/sau day-use(3-4ore)70 ron

Bucuresti ofera satisfactie atat turistului interesat de shopping, cat si
celui interesat de vizitarea obiectivelor istorice. Pot fi vizitate
Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Palatul Regal, Muzeul Taranului
Roman, Muzeul Antipa, Muzeul de Istorie a Romaniei , Gradina Botanica sau Zoologica..
Cele trei mall-uri imense si Aqualand din Otopeni.

Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Manastire in apropiere - 10 kilometrii - Cernica
  • Aeroport in apropiere - 3 kilometrii
  • Gara in apropiere - 7 kilometrii
  • Centru in apropiere - 10 kilometrii
  • Lac in apropiere - 10 kilometrii - Snagov
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.