Apartament Vinci, Busteni

Busteni; Strada Eroilor Nr. 9

DescriereFacilitati
Descriere
Aproape de Pârtia Kalinderu (Buşteni), VILA VINCI vă oferă – la un preţ accesibil – un colţ de rai... indiferent de anotimp. Un loc fermecător, ideal pentru reîncărcarea bateriilor cu linişte, aer curat, fie vară, fie iarnă, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale sau cele prilejuite de Naşterea Domnului, ori odată cu trecerea într-un An Nou...

Vila Vinci vă aşteaptă să descoperiţi poezia pe care o oferă priveliştea de la balconul spaţiosului apartament de la mansardă. Apartamentul este potrivit compartimentat, ideal pentru familiile cu copii, având un living dotat cu frigider (pentru păstrarea alimentelor preferate aduse de acasă). De asemenea, în living se află şi o masa pentru a servi – în familie, la orice oră – o cină târzie sau un mic dejun prea matinal poate în faţa televizorului la care se pot urmări o gamă largă de programe prin cablu TV. Pe lângă living, se mai află un dormitor şi o baie.

În cazul în care nu agreeaţi sistemul de self-catering oferit de CASA VINCI (care oferă inclusiv un loc special amenajat în curte pentru grătar potrivit micilor şi fripturicilor), în împrejurimile CASEI VINCI se află diverse restaurante unde te poţi răsfăţa cu un prânz sau o cină servite de un personal calificat.

Vă dorim şedere plăcută!

Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Gara in apropiere - 1000 metrii
  • Centru in apropiere - 1200 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.