Escapade Adventure Park Zamora

Busteni

Prezentare

La doar 800 de metri de Castelul Cantacuzino se afla Parcul de aventura Zamora Busteni Escapade. Parcul ofera posibilitatea de a realiza activitati in aer liber atat pentru copii cat si pentru adulti. Turistii se pot bucura aici de doua trasee pentru copii intre 4 si 10 ani care contin 4 tiroliene, doua trasee pentru adolescenti si adulti care contin cate 5 tiroliene,  dar si o tiroliana simpla care parcurge 160 de metri liniari. De asemenea, turistilor le va fi oferit in incinta acestui parc un traseu militar care pune la incercare aptitudinile copiilor si ale adultilor.

Traseul pune la dispozitie 12 probe diferite intr-un spatiu de 100 de metri patrati. Paintball-ul in padure este una dintre atractiile principale ale zonei, unde adrenalina si strategiile sunt principalii factori care atrag marea majoritate a turistilor. In timpul jocului de paintball, participantii vor primi echipamente complete compuse din salopeta, casca de protectie, vesta de protectie, manusi si o pusca cu butelie cu aer comprimat.

Tirul cu arcul este una dintre activitatile cele mai atractive pentru adulti, insa prezenta copiilor nu este interzisa. In timpul acestei activitati, participantii vor beneficia de arcuri, sageti, aparatoare de brat si manusi cu 3 degete, dar si o tolba. Tirul cu pusca pentru paintball este de asemenea o activitate statica, dar foarte atractiva. Masinile Off Road sunt puse la dispozitie adultilor care vor sa descopere imprejurimile Castelului Cantacuzino, iar traseele existente au durate de 3, 5 sau 8 ore, insa pot dura si 2 zile, atunci cand turistii doresc sa campeze in padure.

Parcul are traseu militar, tiroliana de 200 m, orientare cu busola, paintball in padure, catarare in copaci si tiroliene de diferite lungimi. Desemeni se pot organiza excursii montane self-driving (jeep safari).

Adresa

strada Zamorei nr. 1

Preturi

Adulti 20 ron

Adolescenti 20 ron

Copii (7-11 ani) 15 ron

Copii (4-6 ani) 10 ron

Orar

Luni - Duminica 10 - 18

Contact

Telefon: 0756159561 / 0757772222

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.