Fun Park Kalinderu

Busteni

Prezentare

Parcul de distractie din Busteni, Fun Park Kalinderu, este considerat unul dintre cele mai moderne parcuri de distractie din Romania. Acesta este deschis publicului atat pe sezon de vara cat si in timpul sezonului rece si pune la dispozitia publicului o suprafata de 14000 de metri patrati unde se regaseste o partie pentru incepatori cu o lungime de 150 de metri, o partie Baby Schi cu o lungime de 120 de metri, o pista tubing cu o lungime de 150 de metri, o banda de transport pentru tubing si schi cu o lungime de 100 de metri, un carusel pentru copii incepatori si un tobogan cu o lungime de 500 de metri.

Acest parc a fost construit dupa modelul parcului din Austria, Innsbruck. Turistii din toata tara dar si cei din strainatate sunt bineveniti sa petreaca un sejur in zona, unde distractia, sportul si aventurile pot fi intalnite la orice pas.

Parcul de distractie Fun Park Kalinderu din Busteni este deschis publicului in fiecare zi intre orele 9 si 16.30 si este situat in continuarea strazii Matei Basarab din Busteni. In zona, turistii se pot bucura si de servicii de cazare precum Pensiunea Kalinder, Casa Andutu si multe altele. Turistii trebuie sa stie ca accesul la tobogane poate fi facut numai prin poarta cu acces automat, iar personalul facilitatilor din interiorul parcului este obligat sa refuze participarea persoanelor in stare de ebrietate. Parcul de distractii este destinat tuturor persoanelor care doresc sa isi petreaca timpul intr-un mod distractiv, in mijlocul naturii.

Adresa

Partia Kalinderu, Strada Matei Basarab 28, BuČ™teni 

Localizare pe harta

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.