Pensiunea Adina, Cavnic

Cavnic; Strada Independentei Nr. 11

DescriereFacilitati
Descriere
Pensiunea Adina din Cavnic, judetul Maramures este situata in centrul localitati. Pensiunea este amenajata in stil rustic, ceea ce ofera turistilor un plus de prospetime si de relaxare. Lemnul este elementul care inconjoara pensiunea si da un plus de splendoare interiorului. Dispune de 10 locuri de cazare, fiind repartizate in 3camere. Acestea sunt dotate cu televizor, acces la internet, balcon. Exista un living pentru servirea mesei si doua bai care deservesc cele trei camere. Cele 10 locuri sunt repartizate in o camera cu doua paturi si una cu trei paturi, la mansarda pensiunii, avand o baie comuna si o camera familiala cu cinci paturi, langa living si care are alta baie.
Pensiunea dispune si de propriile preparate traditionale, specialitatile zonei, dar si specialitati internationale, care iti invaluie sufletul de prospetime si caldura.
Petrecerea timpului, indiferent de sezon, in tarnatul de la intrare, foisorul din gradina sau pe balansoar ascultand susurul raului care trece prin gradina, este o experienta care nu trebuie ratata pentru a va reincarca bateriile.Iubitorii de escalada sau drumetii pot fi asistati de ghid montan si salvamont atestati. Pasionatii schiului pot beneficia de monitor de schi profesionist, iar pentru cei care doresc sa viziteze Maramuresul istoric se poate pune la dispozitie, contra cost, masina si ghid turistic.Frigider in pensiune, fax, transport auto, sanie trasa de cai, TV in living si camere, internet wireless, rau in curte, se accepta animale, parcare, gradina, curte, acces la bucatarie, foisor in curte, barbeque, living.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Partie ski in apropiere - 5000 metrii
  • Gara in apropiere - 30000 metrii
  • Centru in apropiere - 1000 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.