Pensiunea Soarelui, Cisnadioara

Cisnadioara; Strada Bisericii Nr. fn

DescriereFacilitati
Descriere
amplasata in zona turistica Cisnadioara la poalele muntilor Cindrel in vecinatatea Cetatii, intr-un cadru natural specific, Casa Soarelui va poate oferi linistea necesara pentru relaxare si pentru petrecerea unei vacante sau a unui week-end de vis. Moderna, confortabila si eleganta prin conditiile pe care le ofera, pensiunea Casa Soarelui raspunde cerintelor dumneavostra de vacanta, fiecare turist intrand ca oaspete de onoare si plecand ca prieten al casei.
Pensiunea are 11 camere dotate cu: pat dublu matrimonial sau twin, grup sanitar, dus, uscator de par, minibar, TV + cablu, Internet WI-FI si balcoane generoase orientate spre rasaritul de soare care ofera posibilitatea turistilor de a admira peisajul din jurul pensiuni inclusiv cetatea de pe dealul Sf. Mihail, aflata in apropiere.

Restaurantul cu o capacitate de 40 de locuri este ideal pentru servirea micului dejun, pranzului sau a cinei. De asemenea, poate sa gazduiasa petreceri private, aniversari, botezuri sau cununii.

Pensiunea va pune la dispozitie foisor, gratar, terasa, sala de fitness, sauna, piscina. Vorbim engleza, franceza, spaniola, italiana.

Pentru companii punem la dispozitie intreaga pensiune pentru team-building-uri, conferinte sau petreceri de firma.
Facilitati

Amplasarea unitatii

  • Centru in apropiere - 300 metrii
Solicita rezervare

Spune-ti opinia!

Campurile semnalate cu * sunt obligatorii.